Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Двоє людей померли у лікарні після зіткнення рейсового мікроавтобуса та легковика на Тернопільщині. Ще троє залишаються під наглядом медиків.

ДТП сталася напередодні ввечері, коли бусик, який прямував з Тернополя до Кременця, не розминувся з "Фольксваґеном". В результаті аварії травмувалися дев'ятеро людей, сімох з них шпиталізували з різними травмами до міської лікарні швидкої допомоги. Двоє - водій та пасажирка мікроавтобуса - були найтяжчі і медикам не вдалося їх врятувати. Двох людей медики відпустили додому.

І нині під наглядом лікарів залишаються троє травмованих - це три жінки - дві пасажирки автобуса і пасажирка авто. Усі троє у стабільно тяжкому стані, за словами медиків, в них множинні травми, але загроза життю минувала.

ДТП сталося біля села Лозова, рейсовий автобус прямував із Тернополя у Кременець. І з легковиком зіштовхнувся лобом у лоб. До цього часу навіть попередньо поліцейські не можуть сказати, хто саме виїхав на зустрічну та спровокував аварію, чи то водій буса, чи то легковика. Адже свідчення пасажирів різняться - одні кажуть легковик виїхав на зустрічну, інші - навпаки, твердять, що автобус.

Загалом у пасажирському бусі їхало восьмеро пасажирів. Головний удар прийшовся на водія та пасажирів на передніх сидіннях.

Водій легкового авто вижив. Більше того, зазнав лише незначних трав і не був шпиталізований. Уже відомо, що обидва водії були тверезі. А мікроавтобус був переобладнаний із вантажного на пасажирський, повідомляє ТСН

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.