Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Прокурори Тернопільської обласної прокуратури підтримали публічне обвинувачення у суді стосовно 3 учасників організованої групи – громадян однієї з іноземних держав, які впродовж травня - листопада 2020 року грабували тернополян (ч. 5 ст. 186 КК України). Організатора групи засудили до 11 , а інших учасників групи до 10 та 9 років позбавлення волі з конфіскацією усього належного їм майна.

Встановлено, що група, до складу якої увійшли двоє братів та їх знайомий, діяла у Тернополі за чітким планом. Перед вчиненням грабежів підозрювані збирали інформацію про майбутніх жертв, вивчали їх щоденні маршрути, місце проживання та розташування  камер відеоспостереження поблизу житла.

У жінки, яку підозрювані пограбували у під’їзді житлового будинку, вони відібрали сумку, у якій було майже 400 тис грн. У наступної жертви чоловіки забрали майже 75 тисяч грн. Коли ж третій потерпілий пробував чинити опір нападникам, його побили до втрати свідомості й утекли, прихопивши 80 тис грн.

Після останнього пограбування їх затримали правоохоронці.

Також з’ясовано, що стосовно 2 братів - іноземців відповідно до Указу Президента України№203/2021 застосовані персональні обмежувальні заходи (санкції).

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.