Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Під процесуальним керівництвом Теребовлянської окружної прокуратури викрито групу осіб, яка розкрадала дизельне паливо у підрозділах локомотивного депо регіональної філії «Львівська залізниця» (ч. 3 ст. 185 КК України).

За версією слідства, до складу злочинної групи з 6 осіб входили двоє місцевих жителів, а також начальник локомотивного депо та троє машиністів, які мали доступ до місць накопичення і зберігання палива.

Зазначені особи, перебуваючи у змові й використовуючи спеціально обладнаний автомобільний транспорт та засоби мобільної комунікації, організували викрадення великих обсягів палива безпосередньо із паливних баків локомотивів з метою подальшої реалізації на «тіньовому» ринку.

За попередніми даними, зловмисники викрадали за місяць близько 2 т пального. Крім того, вони торгували підробленим алкоголем.

Під час проведення обшуків правоохоронці вилучили 2700 л дизельного палива, 140 л спирту, 130 пляшок підробленої горілки відомих марок українського виробництва, а також записи чорнової бухгалтерії.

Вирішується питання щодо повідомлення особам про підозру та обрання їм запобіжних заходів. Триває розслідування, що здійснюють слідчі поліції.

Викриття протиправних дій здійснювалось за участі підрозділу «КОРД», працівників УКР та оперативних служб ГУНП в Тернопільській області, ВСП «Івано-Франківський загін воєнізованої охорони» регіональної філії «Львівська залізниця». 

За вчинене фігурантам загрожує до 6 років позбавлення волі.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.