Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Сорокатонна фура гуманітарної допомоги з Німеччини прибула у Тернопіль. Заступник голови Благодійного фонду Ігоря Гуди «Твори добро» Lina Prokopiv зі своїми рідними Юлія Прокопів Рисан, Алла Крамер, Jan NicolaS Qu, Jasmin Kramer, Jana Kramer роблять усе можливе, аби максимально допомогти нашим захисникам на передовій. Знайомі, друзі, фірми та компанії, які зараз вболівають за українців у Німеччині, цілими родинами, фірмами, компаніями закупляють та приносять необхідне для українців, які зараз живуть у пеклі війни. Це третій транш гуманітарної допомоги від закордонних колег з Німеччини, повідомляє в Ольга Процик

Благодійний фонд «Твори добро» та його керівник Ігор Гуда дякує Boris Ivanchov Rhein-Dnipro e.V. https://www.rhein-dnipro.de/ за допомогу і співпрацю.

Велика кількість перев’язувальних матеріалів, хірургічних інструментів, глюкометрів, тонометрів, трахеотомічного обладнання, шприців, систем для переливання крові, аптечок , дезінфектантів, масок, рукавиць, милиць, ліків (жарознижуючі, кровоспинні, антибіотики) уже знаходяться на складі благодійного фонду «Твори добро».

Їх сортують і частинами за необхідністю відправлятимуть в гарячі точки України, де зараз їх потребують наші захисники. Також серед допомоги друзів з Німеччини є дитяче харчування, засоби гігієни, спальні мішки, каремати, дитяче харування та памперси. Цю допомогу теж роз приділятимуть по Україні потребуючиму у місцях, де ведуть запеклі бої та серед біженців, які зараз у Тернополі.

ФОТО

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.