Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Міський голова Тернополя вимагає організувати міжнародний трибунал з розслідування московських злочинів

У ці дні Україна і весь світ знову побачили звірства російської армії до українців в Ірпіні, Гостомелі, Бучі, Маріуполі та інших містах і селах. Шокуючі фото друкують провідні світові медіа. Але більшість європейських демократій знову обмежилися лише словами обурення та співчуття. Як заявив у своєму відеозверненні міський голова Тернополя Сергій Надал, пасивність та напівреакція великих європейських демократій на злочини проти людяності в Україні, можуть стимулювати прихід великої війни у їх країни.

Сергій Надал переконаний, що сьогодні йде війна на виживання за виживання українського народу.

«Неможливо цього усвідомити: тисячі невинних людей, згвалтованих жінок і дівчат, закатованих і вбитих українців у мирних містах. Посивілі діти, на очах яких московські варвари вбивали їх батьків. Немає слів, щоб передати біль та ненависть до нелюдів, які прийшли на нашу землю і не лише плюндрують її, а хочуть знищити українців. УСІХ.

Московити – це дика орда, яка прийшла в Україна з жадобою крові. Вони ніколи не покаються, бо не мають душі. Тому спасіння для них не буде. Тому в нас немає іншого вибору, ніж знищувати цих скажених псів. Це війна за наше життя, за виживання української нації. І ми вистоїмо, ми виживемо. Запануємо у своїй сторонці. У вільній, квітучій переможній Україні», - переконаний мер Тернополя.

Також він чітко пояснив європейським демократіям до чого може призвести політика умиротворення агресора. За його словами, великі європейські демократії обмежуються лише засудженням злочинів московських нелюдів. Вважають, що будь-які різкі дії можуть привести війну у їх міста. Але ситуація протилежна. Своєю бездіяльністю вони, навпаки, ведуть війну до свого дому.

«Невже європейські країни хочуть, щоб такі жахіття, щоб трагедія України повторилася у Європі? Невже можна спокійно на це дивитися? Невже можна перейматися побутовими проблемами цін на продукти, паливо, газ, не розуміючи, що доля українських міст-мучеників може повторитися у містах Західної Євопи? Вони себе тішать думкою, що їх пасивне ставлення умиротворить агресора лише територією України. Вони помиляються. Так західні демократії провокують орду до нової агресії, щоб війна прийшла у їх домівки. Про це свідчить історичний досвід умиротворення Адольфа Гітлера», - переконаний Сергій Надал.

Міський голова Тернополя закликає захід діяти вже і рішуче.

«Терміново, негайно потрібні радикальніші дії від цивілізованого світу: закрити небо і зробити безпольотну зону над Україною. Виключити Росію з Ради Безпеки ООН. Дати офіційний дозвіл на роботу Трибуналу щодо розслідування російських злочинів. Дивлячись на жахіття, які вчинили пунівоські головорізи, весь цивілізований світ має зробити все можливе, щоб не допустити нової Бучі, нового Ірпіня, нового Маріуполя», - підсумував Сергій Надал.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.