Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Віктор Мацикур - викладач, тренер, спортсмен, чемпіон світу з бодібілдингу, запрощує на лекцію - майстер клас “Як загострити ніж і водночас налаштувати свідомість”.

Про це він повідомляє в соцмережі.

«Лекцію проведу я, Віктор Мацикур - викладач, тренер, спортсмен, чемпіон світу з бодібілдингу. З дитинства захоплююся єдиноборствами, культурою та традиціями Китаю та Японії. Кілька років вивчаю тематику ковки та виготовлення клинків, заточування. Зібрав арсенал абразивних каменів, освоюю заточування “на руках”, та на апекс-пристроях.

Я намагаюсь за рахунок заточування отримати паузу у потоці свідомості, “сповільнитись” у хаосі буденного життя. Занурюючись в традиційні і сучасні методи обробки сталі пробую проникнути глибше в мікро-світ в собі та довкола.

Ножі після мого заточування можуть розтинати волосину навпіл. І працюють як у закладах громадського харчування, на професійних кухнях, так і в руках мисливців, туристів, військових у ЗСУ.

Нюансами та філософією цього ремесла поділюсь на лекції.

Коли: четвер, 21.04

Час: 18:00

Вхід - donation

Адреса: вул. Живова 28

Всі зібрані кошти підуть на допомогу ЗСУ або гуманітарним організаціям».

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.