Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Організатори відомого далеко за межами України, але й не менш скандально відомого (варто згадати попередні роки, коли навколо фесту не вщухали скандали з запрошеними гостями з росіїї, у звинувачені в пропаганді сатанізму, наркотиків, алкоголю  та інше) тернопільського музичного фестивалю "Файне місто" категорично не погоджуються з рішенням ради оборони Тернопільщини заборонити їхні благодійні концерти.

Найбільше їх обурює факт, що дозволи на подібні заходи, на їхню думку, видають вибірково.

"Комусь можна, а комусь – ні. Це називається подвійні стандарти, або закон не для всіх.

Організатори розказують, що ось  у драмтеатрі, де відбувавався також благодійний концерт, мета якого – збір коштів на Збройні сили України. Єдина різниця, що в нас мають виступати рок-виконавці, а тут збирають кошти через золоті голоси оперних співаків", – розповів у своєму відеозверненні співорганізатор фестивалю "Файне місто" Володимир Пасяка. 

А вже після проведення хресної ходи в Почаєві, про що ТТ писав На Тернопільщині зібралися тисячі прихильників московського патріархату в той час, як керівництво цієї церкви звинуватило у початку війни владу України і ПЦУ (відео) закидають і цей факт, чому ж та сама рада оборони Тернопільщини не заборонила даний захід.

Примітка ТТ. Що цікаво, одним із засновників і організаторів фесту «Файне місто» є такий собі Максим Черкашин (в одному з числених «протестних» відео звернень він бере активну участь).  

максим черкашин, біографія, файне місто, надал, скандали, фото, тернопільський тиждень  Цей чоловік у 2011 – 2016 роках  працював у Тернопільській міській раді на різних посадах – від помічника міського голови Сергія Надала до начальника патронатного відділу ТМР.

  І саме він, як стверджують, просував і лобіював в мерії і особисто перед Надалом ідею фестивалю «Файного міста», що йому успішно і вдалося у 2013 році, коли цей захід вперше відбувся.

  У 2019 році Максим Черкашин безуспішно балотувався у Тернополі в окрузі №163 до Верховної Ради України від партії «Голос» Вакарчука і Притули (останній тоді також балотувався по списках від цієї партії).

  Тож без сумніву, що в пана Черкашина, який поза сумнівом залишився у добрих стосунках з чинним мером Тернополя Надалом і сьогодні, та неофіційно залишається відданим йому, є неабиякий інтерес в проведені цього заходу щорічно.  

   Тож цікаво, яка ж позиція і роль самого Сергія Надала, який входить у склад ради оборони Тернопільщини з цього питання?

   Публічно пан Надал, якщо не помиляємося, це не озвучував…

   До речі, на 15 травня ТМР заплановане сімейне свято «SIMЯ», куди запрошують усіх жителів Тернополя та переселенців.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.