Нове на сайті:
Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком" Подробиці затримання працівниками СБУ службовця Тернопільського міського ТЦК

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Навіть в час, коли в Україні триває війна, суди розглядають, здавалося б, дріб’язкові справи. А будь яка справа - це час поліцейських, слідчих, прокурорів, адвокатів, суддів. І всі вони за це отримують чималі зарплати. Які формуються з податків пересічних громадян країни, яким й так зараз сутужно.  Витрачаються кошти, яких державі катастрофічно не вистачає на потреби війська, і збирають гроші волонтери, позичаються в закордонних банках та фондах тощо.

От тільки два приклади справ, рішення по яких винесли нещодавно тернопільські судді в затишних кабінетах.

3 липня 2022 року о 19:00 годині чоловік на вулиці села Старий Кокорів, Кременецького району Тернопільської області, висловлювався образливими та нецензурними словами в адресу жінки.

Про це йдеться у вироку Кременецького райсуду. 

В судовому засіданні чоловік вину не визнав та пояснив, що він не вчиняв дрібного хуліганства, оскільки з жінкою у них є неприязні особисті відносини, що викликані взаємними незгодами, під час випасання їх худоби на пасовищі. Крім того, дані події відбувалися не на вулиці, а на пасовищі та жінка також обзивала його нецензурними словами.

Суд прислухався до обвинуваченого та закрив справу. 

Також на Тернопільщині через порушення карантину судили чоловіка

У Тернопільській області через порушення карантину судили чоловіка. Проте суд виправдав підсудного та закрив справу. 

Про це йдеться у постанові Козівського райсуду. 

За даними слідства, чоловік 31.01.2022року близько 13:30год., по вул. Грушевського в смт. Козова, Тернопільського району Тернопільської області, громадянин перебував без документів, що посвідчують особу, чим порушив пп.2 п.2 постанови КМУ №1236 від 09.12.2020 року. 

Суд виправдав чоловіка та закрив справу, повідомляють Тернопільські події

Коментарі  

 
0 #1 Василюк 25.07.2022 13:46
Ну чому? Он в апеляційному суді розглянули скаргу водія, затриманого бійцйями "Тайфун!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.