Нове на сайті:
Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком" Подробиці затримання працівниками СБУ службовця Тернопільського міського ТЦК

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Днями на “Дальньому пляжі” розпочалося будівництво. Зважаючи на те, що у Тернополі навіть в парках “ростуть” багатоповерхівки, ресторани, а в лісі – двоповерхові вілли, тернополяни у місцевих фейсбук-спільнотах почали обурюватись.

Журналісти Терміновопобували на “Дальньому пляжі” і побачили на власні очі, що там відбувається.

Роботи уже розпочались. На майданчику багато техніки і працівників – копають, вивозять землю тощо.

Згідно паспорту проєкту, замовником реконструкції є Тернопільська міська рада.

Згідно тендеру, проведеного на майданчику державних закупівель Prozorro,  переможцем у торгах виявилось  ТОВ “КРАЇНА БУДСЕРВІС”, яке запропонувало виконати роботи за суму 42 617 182,00 грн. Другий учасник торгів – ТОВ “БУДМОНТАЖСЕРВІС I” – запропонував 47 692 550,16 грн.

Згідно проєкту договору, тут мають влаштувати волейбольне поле та мультимайданчик, дитячий та спортивний майданчики, навіси, громадську вбиральню. Буде також пристань для катерів, мотузковий парк. А за паспортом проєкту – ще й медпункт і рятувальний пост.

Крім цього, на розробку проєкту, коригування проектно-кошторисної документації, послуги з оцінки впливу на навколишнє середовище та інші тендери, пов’язані з цією реконструкцією, використали понад 135 тисяч гривень.

Паралельно також оновлюють велосипедно-пішохідну доріжку поблизу в’їзду на пляж

дальній пляж, будівництво, тернопіль, фото, тернопільський тиждень
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.