Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На офіційному сайті міської ради зявилася інформація, в якій повідомлення обласної прокуратури пресслужба мерії фактично називає брехнею і кваліфікує дії працівників прокуратури «некомпетентними» та «недолугими».

Не важко зрозуміти, що відповідальні за розповсюдження офіційної інформації мерії не могли це оприлюднювати без одобрення найвищого керівництва Тернополя.

До речі, це вже не вперше, коли міська рада Тернополя звинувачує органи прокуратури, як тільки останні оприлюднюють результати своєї роботи, що стосуються оборудок та питань з землею в межах Тернопільської громади. Тож висновки робіть самі.

Ось що цього разу намагається спростувати міська рада:

"Днями обласна прокуратура поширила неправдиву інформацію  щодо організації встановлення меж регіонального ландшафтного парку «Загребелля». Сам виклад статті, звинувачення міської ради, та й поширення подібних новин свідчить про некомпетентність, недолугість прокуратури у даному питанні, яка ґрунтується на вигадках і здогадках.

Відповідно до чинного законодавства, повноваження  створення чи оголошення територій природно-заповідного фонду, а відповідно і встановлення їх меж, належить обласним радам.  Відтак, прокуратура, всупереч законодавству, чомусь визначила відповідачем міську раду, яка є власником лише частини земельних ділянок парку «Загребелля».

Окрім того, саме звернення прокуратури з позовом до суду не встановлює факту, що міською радою допущено будь-яку протиправну діяльність. А відтак звинувачення у медійному просторі – є необґрунтованими, неправдивими та недостовірними.

Зазначимо, що ландшафтний парк «Загребелля» створено у  ще 1994 році рішенням Тернопільської обласної ради, а 2005 році Тернопільська обласна рада затвердила межу Регіонального ландшафтного парку «Загребелля». У результаті чого по периметру території парку, у визначених місцях, встановлені межові знаки та інформаційні стенди для громадськості.

Тернопільською міською радою ініційовано розроблення «Проекту організації території Регіонального ландшафтного парку «Загребелля», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів»,  який був затверджений Тернопільською обласною радою у 2021 році.  Щодо робіт із розроблення документації проекту землеустрою, то вони тривають"

   надал, тернопіль, скандал, прокуратура, фото, міська рада, тернопільський тиждень   

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.