Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Під процесуальним керівництвом прокурорів Тернопільської обласної  прокуратури повідомили про підозру 3 співробітникам Управління стратегічних розслідувань в області  ДСР НП України у завідомо незаконному затриманні, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, перевищенні службових повноважень та катуванні ( ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 371,  ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 365, ч. 2 ст. 127  КК України).

За даними слідства, працівники УСР на узбіччі дороги в обласному центрі заблокували бус із тернополянами. Діючи в інтересах свого знайомого, виходячи за межі наданих їм прав та службових повноважень, без будь-яких законних на те підстав  співробітники УСР із застосуванням заходів фізичного та психологічного впливу здійснили затримання чоловіків, що перебували у автомобілі.

Вони силою витягли їх з авто та завдали тілесних  ушкоджень, хоча потерпілі не чинили їм жодного опору. Правоохоронці впродовж 2 годин незаконно утримували чоловіків в безпорадному стані, лежачи на узбіччі проїзної частини дороги обличчям вниз з заведеними за спину руками в кайданках. Їх дії завдали потерпілим окрім фізичних, ще  й моральних страждань, адже очевидці події, оскільки це все відбувалось у громадському місці,  знімали побачене на мобільні телефони.

 Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів. Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюється групою слідчих ТУ ДБР, розташованого у м. Львові.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.