Нове на сайті:
Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком" Подробиці затримання працівниками СБУ службовця Тернопільського міського ТЦК

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Триває повномасштабна московська агресія. Наші мужні воїни женуть агресора з української землі. Щоб здобути таку бажану для всіх перемогу, українські бійці мають бути забезпечені всім необхідним. Міська влада Тернополя вирішила повністю забезпечити зимовим одягом та взуттям військові підрозділи, сформовані на базі Тернополя.

Зимова форма та взуття

Як повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал, місто забезпечило зимовою формою та взуттям більше 3049 військових.

«Ми отримали звернення від керівника бригади, яка створена на базі нашого міста й області, щоб забезпечити зимовим одягом військовослужбовців. Це більше трьох тисяч  комплектів одягу і така ж кількість пар тактичного взуття. Взуття передано повністю. Цього тижня відправлено на фронт ще 280 комплектів зимової військової форми. Таким чином, Тернопіль виконав завдання, яке перед нами поставили наші військові. Також кожному тернополянину, хто сьогодні служать у лавах ЗСУ, надамо комплект зимової термобілизни польського виробництва. Вона пошита із сучасних матеріалів, її можуть використовувати як ті, хто перебувають в русі, так і ті військові, хто в статичному положенні», - розповів Сергій Надал.

Індивідуальні аптечки

Окрім зимової форми, взуття та термобілизни, місто готує для військових індивідуальні аптечки. Перша партія вже вирушила на фронт.

 «У зв’язку із складними погодними умовами та збільшення кількості хворих серед бійців на ГРВІ, відділ охорони здоров’я та медичного забезпечення міської ради за дорученням міського голови розпочав формувати індивідуальні протизастудні аптечки. До її складу входять групи препаратів, які використовують при різних простудних захворюваннях, зокрема: обезболюючі протизапальні препарати, жарознижувальні та відхаркувальні засоби. Також ряд крапель, а саме: судинозвужувальні для носа, протизапальні краплі для очей та вушні. Варто відзначити, що в цій аптечці на прохання захисників є і протиопіковий аерозоль», - розповіли деталі у міській раді.

Перша партія аптечок воїнам буде передана волонтерами з центру «Допомога армії від Тернополя». Наступні ж далі продовжать формувати і доставляти захисникам. Загальна кількість аптечок, які мають отримати тернополяни, що проходять службу в ЗСУ, складає 3200 штук.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.