Нове на сайті:
Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком" Подробиці затримання працівниками СБУ службовця Тернопільського міського ТЦК

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Всі ми задаємо собі ці питання, коли в наших домівках поза планом вимикають світло, або не вмикають за планом. Нещодавно регулятор - Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), дала відповідь на ці болючі для кожного тернополянина питання.

Хто винен?

НКРЕКП винесла рішення накласти на ВАТ «Тернопільобленерго» санкції у вигляді штрафу у розмірі 85 тис. грн. Крім того, Регулятор прийняв рішення про накладення на керівника компанії Юрія Юхимця адміністративного стягнення у вигляді штрафу у розмірі 1700 грн і зобов'язала цього оператора розподілу електрики дотримуватися справедливих графіків відключення світла і належно інформувати населення.

Саме неналежне виконання своїх службових повноважень керівником «Тернопільобенерго», стало наслідком хаотичного відключення світла у Тернополі.

Хто реальний власник «Тернопільобленерго»?

50, 99% акцій ВАТ «Тернопільобленерго» належать державі в особі Фонду держмайна, 24,99% та 15,1% акцій володіють кіпрські компанії «Bikontia Enterprises» і «Larva Investments» (офшори Костянтина Григоришина та Ігоря Коломойського), решту кілька відсотків — у «дрібних» руках. «Тернопільобленерго» готували до повного продажу, однак усерпні 2021 року президент України Володимир Зеленський виключив державні обленерго з переліку на приватизацію та доручив передати їх в управління Міністерству енергетики. Як повідомили в міністерстві з цих обленерго Міненерго поки що не отримало тільки «Тернопільобленерго».

Таким чином в нашому обленерго досі заправляють люди олігарха з російським паспортом Костянтина Григоришина та Ігоря Коломойського.

Куди йти скаржитися?

Кабінет міністрів України доручив проведення позапланових перевірок за дотриманням графіків відключення електроенергії Державній інспекції енергетичного нагляду України. Це робиться з метою унеможливлення хаотичного позапланового відключення світла для тернополян. Відтепер, якщо Ви бачите, що «Тернопільобленерго» не дотримується графіку відключення світла, можна скаржитися безпосередньо  в управління Держенергонагляду у Тернопільській області, яке розташоване на вул. Текстильна 1.

Саме спеціалісти тернопільського відділення цієї державної установи контролюють роботу «Тернопільобленерго».

Куди телефонувати?

Якщо електроенергію у вашій оселі виключили не за графіком, включили із запізненням, звертайтесь на гарячу лінію Управління Держенергонагляду у Тернопільській області за номером:(044) 204-79-27.

Також працюють телефони загальнодержавних гарячих ліній для звернення громадян:

Державної інспекції енергетичного нагляду України (044) 204-79-22, (044) 204-79-21.

Міністерство енергетики України 0 800 50 70 52.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.