Нове на сайті:
Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком" Подробиці затримання працівниками СБУ службовця Тернопільського міського ТЦК

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Волонтери центру Тернопільської міської ради «Допомога армії від Тернополя» вже доставили чергові вантажі нашим захисникам, волонтери-стоматологи з Тернополя на передовій лікують наших військових по 14 годин на добу. Наші герої-захисники мужньо знищують московську нечисть на всіх фронтах. Щоб наші воїни мали все необхідне, для цього працює економічний тил та ціла «армія волонтерів». Значна частина цієї «армії» – це тернополяни, підприємці, меценати, які допомагають наближати українську перемогу над агресором. Так

«Допомога армії від Тернополя»

За словами міського голови Тернополя Сергія Надала, цього разу посилки та передачі волонтери центру «Допомога армії від Тернополя» доставили у напрямку Сумської, Харківської та Донецької областей.

«Чергові вантажі же доставили на позиції, де воюють наші тернополяни. Захисники зможуть отримати посилки від своїх рідних, а це – понад 60 пакунків. Також речі передали небайдужі тернополяни та частину необхідного зібрали волонтери. Окрім того, вантаж доукомплектували й речами, що були на гуманітарних складах. Це – теплий одяг, зимові куртки, сухі грілки, шкарпетки, запчастини для авто, старлінки, генератори, буржуйки, продукти. Також для кожного бійця підготували спеціалізовану аптечку з необхідним переліком протизастудних та знеболювальних ліків», - розповів Сергій Надал.

Мобільна стоматологія

Традиційно з вантажем для тернопільських військових у «гарячі» точки поїхала й мобільна стоматологія та четверо лікарів-стоматологів, завдяки яким захисники на передовій зможуть отримати безкоштовну стоматологічну допомогу.

«Лікарі Тернопільської міської стоматологічної поліклініки продовжують лікувати наших захисників. Щоб надати допомогу якнайбільше військовим, стоматологи працюють з 8 ранку до 22 вечора», - повідомив Сергій Надал.

Мобільний кабінет, який працює на передовій, обладнаний стоматологічною установкою, стерилізаційним відділенням, кондиціонером і усім необхідним для того, щоб проводити терапевтичне та хірургічне лікування у польових умовах. Є відповідні матеріали, медикаменти та необхідний інструментарій для того, щоб проводити лікування у польових умовах.

Також кабінет обладнаний устаткуванням для ортопедичної допомоги пацієнтам. Кожного бійця на фронті лікують два стоматологи. Лікарі-волонтери пройшли необхідне навчання, як працювали у мобільному кабінеті на фронті.

Нагадаємо

Виконавчий комітет виділив 850 літрів дизельного пального для ГО «Схід та Захід єдині назавжди» для поїздки волонтерів центру «Допомога армії від Тернополя».

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.