Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Про це повідомляють в соцмережах.

"Нові забудови у парках міста Тернополя. А от тепер добралися і до парку Здоров"я. Площа забудови зовсім не маленька, від входу в парк аж до церкви і дерева також будуть зрізати усі що на загородженій території. А що далі..." - запитує в одній з груп у соцмережі Vasyl Mazur і публікає фото на підтвердження.

А й дійсно, що далі?

Поки в Україні триває кровопролитна війна, вщент зруйновані тисячі населених пунктів, заміновані сотні тисяч гектарів лісів і паркових зон, наш край щодня прощається з десятками загиблими воїнами, які гинуть за нашу землю, в Тернополі продовжують забудовувати парки.

Ось прийшла черга парку "Здоровя", який буквально тільки декілька років тому привели до ладу, вкладали у нього бюджетні кошти, піарилися на ньому можновладці.

Невже вкотре пройде схема, коли за кошти містян фактично підготували місцину під чергове будівництво чергового супермаркету чи багатоповерхівки? Схоже на те.

Зачекаємо, що цього разу будуть розповідати чиновники міськради. І спостерігатимемо, як тернополяни вкотре "проковтнуть" забудову частини ще одного парку, помусоливши новий скандал в соцмережі.

І забудуть... 

 тернопіль, забудова, парки, парк здоровя, скандал, фото, тернопільський тиждень 

тернопіль, забудова, парки, парк здоровя, скандал, фото, тернопільський тиждень

тернопіль, забудова, парки, парк здоровя, скандал, фото, тернопільський тиждень

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.