Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Постійний представник росії при ООН і Ради Безпеки Небензя в залі засідань на весь світ у своїй промові процитував слова Олега Барни, екс-нардепа Верховної Ради України, а сьогодні воїна нашої армії, який в даний час десь на теренах Донбасу з побратимами робить все, щоб співплемінників того ж таки Небензі стало якомога менше на світі.

Зокрема він процитував такі слова нашого земляка, які той якось озвучив в етері одного з вітчизняних телеканалів: «Руські – це не народ, це населення без історії. Це байстрюки, татаро-монгольська суміш, народ який постійно у всіх щось крав…»

Ну що ж, це знаково, що слова нашого воїна цитує в стінах ООН один з провідних дипломатів та пропагандистів країни-агресора і правду про них же самих почув весь світ.

Олегу Барні – респект і побажання якомога швидше з побратимами повернутися до рідних з перемогою! 

А от і сам відеофрагмент з трансляції в ООН

Коментарі  

 
+1 #3 jakubowicz 12.03.2023 05:43
це відомо всім дуже ну дуже давно - це злодійська територія у всіх її проявах
Цитувати
 
 
+2 #2 Сергійович 11.03.2023 20:45
Барна хоч і порохобот але затятий в своїх переконанннях і патріот, повага за це
Цитувати
 
 
+4 #1 Віталій 11.03.2023 20:34
А що, хіба це не правда? По суті так й є реально. Пан Барна правий не на 100, а на 300%. А так звана "СВО" насправді це ІМПЕРІАЛІСТИЧНА ЗАГАРБНИЦЬКА ВІЙНА москви проти незалежної України. :lol: :lol: :lol:
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.