Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Суд задоволив позов прокуратури й зобов’язав Козлівську селищну  раду розробити схему санітарного очищення ОТГ

Тернопільський окружний адміністративний суд задоволив позов Тернопільської окружної прокуратури в інтересах держави й зобов’язав  Козлівську селищну раду розробити й затвердити схему санітарного очищення територіальної громади.

Встановлено, що орган місцевого самоврядування, не зважаючи на вимоги природоохоронного законодавства, не розробив та не затвердив схему санітарного очищення ОТГ, що призводило б до забруднення довкілля, утворення стихійних сміттєзвалищ. Оскільки селищна рада самостійно не запланувала заходи щодо системи збирання, зберігання, перевезення, утилізації, видалення, знешкодження і захоронення побутових відходів, Тернопільська окружна  прокуратура звернулась із позовом до суду про зобов’язання вчинити відповідні дії.

Суд задоволив позов прокуратури в повному обсязі.

Примітка ТТ. До речі, селище Козлів вже давно в сфері бізнес-інтересів народного депутата Івана Чайківського. Як і багато інших населених пунктів в колишньому Козівському районі (Яструбово, Великий Ходачків, Теофіпілка, Козлів та інші)

Та й по області (Настасів,  Острів). В яких є різні підприємства, які номінально належать Чайківському.  Підконтрольні йому місцеві політики з політсили "За майбутнє", як от приміром Володимир Болєщук, та й інші мвсцеві князьки, часто піаряться в цих населених пунктах, возячи за собою "придворних писак".

І чи не повсюдно у таких селах рано чи пізно, але виникають скандали з забруденням довкілля, які повязують з сільскогосподарськими  і виробничими підприємствами Чаківського. Згадати хоча б скандали зі смородом та пожежами на стихійних смітєзвалищах біля свиноферм і мясоцехів у Настасові чи Острові...

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.