Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

 

Майже 14 місяців триває повномасштабна агресія рашистів. Українські військові продовжують мужньо очищати нашу святу українську землю від загарбників. Щоб наблизити час нашої перемоги, українці мають постійно підтримувати та допомагати нашим захисникам. Тернопіль гідно виконує своє призначення: логістичного-волонтерського хабу України. Від початку війни надає захисникам форму, спорядження, продукти та організовує доставки посилок від рідних на фронт.

Допомога армії від Тернополя

Так увівторок, 11 квітня водії та волонтери центру «Допомога армії від Тернополя» вирушать у чергову поїздку до наших захисників на передову у напрямку Харківської, Донецької та Запорізької областей.

Усі охочі передати посилки своїм рідним та близьким, котрі проходять службу за цими напрямками, можуть приносити їх за адресою: вул. Миколи Лисенка, 8-А.

Графік роботи центру:

понеділок-четвер – 08:00-17:00 год, обідня перерва з 13:00 по 14:00 год;

п’ятниця-субота – 08:00-16:00 год, обідня перерва з 13:00 по 14:00 год;

За додатковою інформацією просимо звертатися за телефоном – (067) 009-15-40.

Літня військова форма

Цієї зими Тернопіль отримав замовлення від наших військових на зимову форму та взуття. Забезпечив ними військову бригаду, сформовану на базі Тернопільської області. Забезпечив ними військову бригаду, сформовану на базі Тернопільської області. Тепер місто отримало замовлення на літню форму. І перші комплекти літньої форти вже доставлені на передову. Решту зараз шиють у прискореному режимі.

 «Цими днями з метою належного забезпечення одягом на передову відправили чергову партію – 975 комплектів сучасної військової літньої форми для захисників. Шиє цю амуніцію на замовлення український виробник й вона відповідає усім стандартам та вимогам Збройних сил України», - повідомив Сергій Надал.

Термобілизна та аптечка для кожного воїна з Тернополя

Захисники з Тернополя або їх родичі можуть отримати термобілизну та аптечку у міському територіальному центрі соціального обслуговування населення. Для цього захисник може звернутися самостійно (необхідно мати документи - посвідчення УБД, або довідку з військкомату), а якщо термобілизну та аптечку хочуть отримати та передати захиснику родичі, то їм необхідно мати документи, що посвідчують родинні зв’язки та копії документів військового.

Уточнити, чи є військовий у списках на отримання комплекту термобілизни та аптечки, поданих військкоматом, можна на «гарячій» лінії Тернопільської міської ради +38 (067) 009 15 40.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.