Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Стало відомо, що з тернопільського зоокутка в парку “Сопільче” продають тваринок. Як зазначив директор КП “Об’єднання парків культури і відпочинку міста Тернополя” Микола Ткач, є багато тварин, які народились в зоокутку та вже виросли, тому їм не вистачає місця для комфортного проживання.

Станом на 9 травня є понад 70 голів. Через збільшення кількості тварин виникла проблема браку території на зиму, адже наразі немає стільки приміщень. Крім того, улюбленців тернополян необхідно забезпечувати у повному обсязі їжею, а це стає дедалі проблематичнішим.

Ми не фермерське господарство, а комунальне. Якщо тварин забагато, мусимо продавати, – зазначив Микола Ткач.

Відтак на продаж виставляються:

  • два віслюки – стартова ціна кожного 13788 грн;
  • дві кози – стартова ціна – 52,8 грн;
  • поні – зі стартовою ціною 9 тис грн;
  • поні – зі стартовою ціною 16086 грн.

Зоокуток, який давно став улюбленим місцем прогулянок батьків з дітьми, продовжує працювати. Через продаж тварин робота куточку не зупиняється, повідомляє "Файне місто"

Можна не сумніватися, що бажаючих придбати тварин буде достатньо. Сподіваємося, що продавці хоча б прослідкують, щоб тварини потрапили до хороших господарів...

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.