Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«Герої не вмирають? Тисячі таких як Олег Барна гинуть від ворожих куль у борні за волю та незалежність України. А ще тисячі спопеляються через байдужість та безпам'ятсво... Вони гинуть, а ми маємо жити, боротись і перемагати! І з попелу розпалювати вогонь віри та правди.
олег барна, фото, останнє, прижиттєве, петиція, герой україни, звання, тернопільський тиждень  Це останнє прижиттєве фото мого ) чоловіка і нашого Героя. Він разом із своїми побратимами знав що може чекати їх у бою. Що ви бачите в цьому погляді? Вдивіться. Українці - патріоти, бийтеся! Вороги - запроданці бійтеся! Небесне воїнство на сторожі! Все буде Україна!

 Заради світлої пам'яті Патріота, Правдоруба та Воїна Олега Барни та всіх його побратимів, які  поклали голову 17 квітня 2023 року, прошу підписати петицію  не заради слави, а заради пам'яті.

  Бо тільки в пам'яті Герої не вмирають!» - наголошує дружина нашого направду героїчного земляка, Ольга Барна

 Власне, текст петиції, яку можна і потрібно підтримати  ТУТ.

«17 квітня 2023 року під час виконання бойового завдання штурмуючи ворожі позицій загинув помічник гранатометника, старший сержант 68 окремої єгерської бригади ім. Олекси Довбуша, БАРНА ОЛЕГ СТЕПАНОВИЧ .

Олег Барна борець за Україну від Революції на граніті і аж до останнього подиху.

У 2014-му з Майдану з Революції гідності пішов добровольцем в ЗСУ в зону АТО де у складі 128-мої окремої гірсько-піхотної бригади як командир мінометного розрахунку захищав Україну на передовій. Згодом став Народним депутатом України VIII скликання.
З початком повномасштабного вторгнення фашистської росії в Україну, Барна Олег Степанович одразу пішов добровольцем і став на захист України. Попри інвалідність він завжди був на передовій.

Прошу присвоїти почесне звання Героя України старшому сержанту Збройних Сил України Олегу Барні посмертно. Це буде найменше, що від імені держави можна зробити у пам’ять про його громадсько-політичну, правозахисну, педагогічну, спортивну та військову діяльність".

Примітка ТТ. Так, Олег Барна був різким, але він був ЧЕСНИМ у своїх переконаннях і у відданості Україні. Його ненавиділи вороги з московії і свої ж українці, фанати сьогоднішньої діючої "зеленої влади".

І так, правда в тому, шо в силу проблем зі здоровям, статусу екс-нардепа, віку він міг залишитися вдома чи виїхати за кордон. Але він поїхав на передову, в саме пекло війни. І він загинув від кулі ворога в бою, як справжній Воїн, захищаючи свою дружину, своїх синів, , своїх рідних, своїх сусідів, нас з вами, свою землю...

Тож знайдемо 5 хвилин свого часу в своєму мирному житті, і подякуємо за це Олегу Барні та вшануємо його память, і память десятків тисяч його загиблих побратимів своїм підписом петиції про присвоєння йому звання Героя України ТУТ

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.