Нове на сайті:
Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Вже 15 місяців в Україні триває кровопролитна війна. І поки воїни боронять нашу землю на бойових позиціях, в мирній частині країни триває зухвалий і цинічний дерибан комунального майна і земель. На жаль, Тернопіль і область в цілому  в цьому плані дуже показові. Про чергову оборудку навколо пологового будинку «Матері і дитини» в Тернополі вже всі чули.

ТТ писав про це в статті Під час війни на Тернопільщині продовжують знищувати медичні заклади. Тепер загребущі руки влади тягнуться до центрального пологового будинку!?

 Свою точку зору, позицію і бачення того хто за нею стоїть висловив і опублікував на своїй сторінці в соцмережі відомий тернопільський активіст, волонтер, а сьогодні і воїн Збройних Сил України, Михайло Іваненко.  

"Звичною справою вже стало те, що у час війни посадові особи "дожимають" те, що раніше не змогли "дожати " у власних інтересах .

Одна із таких ситуацій складається навколо Тернопільського медичного закладу-Центр "Мати і дитини"..

Тернополяни вже призабули ситуацію, яка склалася свого часу навколо даного медичного закладу. За правління Степана Барни ніхто не міг вивести кінці із мільйонами гривень державних коштів виділених на перинатальний центр «Матері та Дитини». Так напористо та із таким ентузіазмом в Обл.раді хотіли усунути у той час із перинатального центру головного лікаря Віктора Куценка. Віктор Куценко намагався протистояти корумпованій гідрі та відстоював інтереси медичного закладу. Помер при не цілком зрозумілих обставинах.

Загальна кошторисна вартість об'єкта складала близько 80 млн грн.

Вже на той час мутно рилі впливові ділки все робили для того, щоб із перинатального центру зробити готель.

По словах одного із охочих на приміщення Романа Заставного у нього такі знайомі, що їм при відвідуванні Тернополя готелі міста не підходять по комфорту, от він і хоче перетворити медичний заклад на фешенебельний готель.

Тепер зійшовши на свій царський трон Михайло Головко. У час війни створює свою ручну робочу групу. Все по класиці.

Без запрошення генеральних директорів закладів охорони здоров’я прийняли рішення приєднання центру «Матері та Дитини» до КНП «Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня» ТОР. Тобто, виселити із будівлі на реконструкцію, якої вкладено десятки мільйонів бюджетних коштів.Коштів платників податків

У теперішній час навіть не дивує те, що громада не спроможна відстояти навіть не те, що загальні інтереси, но і свої власні….

Як полюбляють висловлюватися можновладці: «Собаки гавкають караван іде».І він дійсно іде по всіх областях України.

Сумно, що завжди до влади приводимо людей інтереси, яких абсолютно суперечать інтересам громади та народу."

      матері і дитини, пологовий, тернопіль, скандали, корупція,  михайло іваненко, статті, фото, тернопільський тиждень      

       матері і дитини, пологовий, тернопіль, скандали, корупція,  михайло іваненко, статті, фото, тернопільський тиждень       

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.