Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Львівська підприємиця поставить мерії Тернополя сотню футболок за 50 тис. грн.

Тернопільська міська рада замовила у львівської підприємиці 55 брендованих светрів за 100 тис. гривень. Також ця ж бізнесменка має поставити в Тернопіль 100 футболок за 50 тис. гривень. Обидві закупівлі відбулися 17 липня 2023 року. Єдиною, хто подав документи на процедуру, стала львів'янка Світлана Войтович.

Поставити светри та футболки до Тернопільської міської ради львівська підприємиця має не пізніше ніж 31 грудня 2023 року. Остаточна сума договору на светри складає 99 тис. 990 грн. За один брендований светр міська рада Тернополя заплатить 1 818 гривень з місцевого бюджету, йдеться на Prozorro. Стосовно брендованих футболок, то загальна сума закупівлі становить 50 тис. гривень. За одну футболку мерія віддасть 500 гривень.

Львів'янка була єдиною підприємицею, яка подалася на закупівлю. Тож міська рада не знайшла причин чи порушень тендерних процедур, щоб їй відмовити. Закупівля проводилася без використання електронної системи.

Додамо, що згідно з даними Youcontrol, підприємиця Войтович сама не виготовляє брендований одяг. Основний її вид діяльності, як ФОПа – це роздрібна торгівля одягом у спеціалізованих магазинах.

ZAXID.NET також звернувся за коментарем до Тернопільської міської ради, але наразі офіційної відповіді, для чого має використовуватися брендовані светри та футболки, не має.


 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.