Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Те, що Михайло Головко, а через нього й інші свободівці, давно втратив у притомної більшості тернополян авторитет, загальновідомо.

А після останніх новин на кшталт, що суд спершу випустив його під заставу, згодом повернув йому вилучені кошти, не заборонив виконувати обов’язки голови облради і тому подібне, його прізвище серед тих же притомних людей викликає вже навіть не обурення, а повну зневагу, а ситуація навколо нього огиду і ненависть як до нього персонально, так і до дій окремих гілок влади.

Навіть сформувалося переконання у думаючих людей, а чи не спеціально це все робиться? Ну, мається на увазі, чи не спеціально на прикладі, здавалося б, абсолютно нелогічних судових рішень і перепитій навколо Головка, широкому загалу наче нав’язують, що так і буде в найближчому майбутньому. Що якщо ти при владі – то тобі все зійде з рук. Наче експериментують – а якщо ми так вчинимо, то чи «проковтне» це народ вчергове?

Версій багато з цього приводу.

Дуже слушно і цікаво про цю ситуацію написала тернополянка Anna Voitovych 

"Дивлюсь на це фото самовдоволеного очільника нашої області, якого взяли на хабарі, і який вже би давно мав піти у відставку з власного бажання, або з ініціативи депутатів Тернопільської обласної ради.

І приходить мені на думку таке складне не зовсім українське, але популярне сьогодні слово, як "газлайтинг".

Для тих хто не в темі, це форма психологічної маніпуляції, метою якої є змусити жертву сумніватися в адекватності свого сприйняття навколишньої дійсності, ставлячи під сумнів власну пам'ять та розсудливість.

Так, ось в мене таке враження що Головко і "свобода" зараз пробують з нами всіма цю психологічну маніпуляцію провернути, видаючи бажане за дійсне і займаючись підміною понять.

Люди, говоріть про це, пишіть про це, бо проковтнути таке, це програти війну тут в тилу з внутрішнім ворогом!

Громадський контроль це велика сила, як тільки ми здамося і ця тема затихне, зло переможе!"

 головко, адвокати, фото, тернопільський тиждень, аня войтович 

головко, адвокати, фото, тернопільський тиждень, аня войтович

 
 
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.