Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Прокуратура періодично подає позови щодо реєстрації комунального майна. Адже якщо немає документів на садочок чи школу, то на їх території неможливо звести  укриття чи навпаки, припинити якесь незаконне самочинне будівництво.

Тому такі позови є важливими!!

Ось і днями за втручання прокуратури сільська рада на Тернопільщині зареєструвала право власності на майно  5 шкіл та 2 садочків

Ухвалою Тернопільського окружного адміністративного суду, у зв’язку із добровільним виконанням вимог прокурора, закрито провадження у справі  за позовом Тернопільської окружної прокуратури в інтересах держави до Білецької сільської ради Тернопільського району Тернопільської області.

Прокурори встановили, що орган місцевого самоврядування не вчиняв реєстраційних дій щодо права комунальної власності на нерухоме майно навчальних закладів територіальної громади залишковою вартістю 9,8 млн грн. Відтак прокурори звернулись до суду з вимогою визнати  протиправною бездіяльність органу місцевого самоврядування та зобов’язати вчинити дії, спрямовані на проведення державної реєстрації вищевказаного майна.

Сільська рада зареєструвала право комунальної власності на майно 5 загальноосвітніх шкіл та 2 дошкільних навчальних закладів.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.