Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Депутата з Тернопільщини разом зі спільником затримали на хабарі 6 тисяч доларів.

Депутат, будучи командиром взводу однієї з бригад ЗСУ, разом зі спільником вимагали неправомірну вигоду від військового за можливість і надалі проходити службу при обласному ТЦК, а не у зоні проведення бойових дій. Під час отримання 6000 доларів США фігурантів затримали.

«Оперативники Тернопільського управління Департаменту внутрішньої безпеки та управління стратегічних розслідувань в Тернопільській області ДСР Нацполіції разом із колегами з Департаменту військової контррозвідки СБУ та слідчими поліції ГУНП у Тернопільській області встановили причетність командира взводу однієї з бригад ЗСУ, який також є депутатом однієї з територіальної громади, та його спільника до протиправних дій», - заявили у Департаменті внутрішньої безпеки Національної поліції України. 

Сайт Тернополяни повідомляє, що на хабарі затримали депутата Іванівської ОТГ, представника Української Галицької Партії Івана Вишньовського.

Іван Вишньовський становить кістяк Української Галицької Партії (за іншими даними, з початку 2022 року він вже не в лавах цієї партії - прим.ТТ). Здобув фах програміста, але з початком російсько-української війни підписав контракт із Збройними Силами України та вирушив на фронт. Повернувшись до мирного життя організував курси цифрової грамоти для краян. З початком повномасштабного вторгнення рф в Україну знову став у лави ЗСУ.

Разом зі спільником Іван Вишньовський запропонував чоловіку, який проходить службу у роті охорони Тернопільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, вплинути на службових осіб військкомату, аби той продовжував нести службу при військкоматі у роті охорони та уникнув відрядження у район проведення активних бойових дій.

«Свої послуги ділки оцінили у 6000 доларів США. Одразу після отримання неправомірної вигоди правоохоронці затримали старшого лейтенанта та його спільника, а гроші вилучили», - зазначили правоохоронці.

Наразі їм  оголошено про підозру за ч. 3 ст. 369-2 (Зловживання впливом) Кримінального кодексу України. За корупційні оборудки чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з конфіскацією майна.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.