Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

До теми хабарника-«квіткаря» Ігоря Павлишина, про що ми писали На Тернопільщині чиновник примудрився вимагати хабар за квіти

Відома бучачанка Ірина Ванат написала з цього приводу наступне: «За лобіюванням самого очільника Тернопільської ОДА на дану посаду було призначено саме цього чиновника, який багато років був помічником, правою рукою народного депутата Миколи Люшняка і це не є таємницею.

Знаючі про дружні стосунки голови ТОДА і даного народного депутата, для якого завжди горить зелене світло та широко відкриті двері кабінету в ТОДА - Володимира Любомировича для вирішення всіх питань, які не дають спокою народному депутату Миколі Володимировичу (Люшняку - прим.ТТ), в тому числі і бізнесово приватного характеру.

Не є таємницею, що і сам начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області є тим самим ставлеником Володимира Любомировича (Труша - прим. ТТ), з яким його тісно повязує ще стара дружба з часів правління в Рогатинській РДА.

Про цю подію, була дана вказівка практично всім медіям інтернет виданням Тернопільщини, яка більшість з них, не є таємницею - належить самому народному депутатові Миколі Володимировичу та його бучацькому другу по бізнес інтересах та депутату ТОР - Петру Івановичу - не писати, не висвітлювати, не говорити, не перепощувати.

Микола Володимирович зараз дуже активно вже почав готуватися до наступних виборів, звичайно не офіційн, але в ОТГ вже розпочинаються ці процеси і Монастириська міська територіальна громадатак само не є винятком. Завдання поставлене наступне, в кожній ОТГ, в окрузі по якому він буде балатуватися - повина виграти та людина на посаду голови ОТГ, яка буде його ставлеником, а далі як завжди по схемі підкупу, домовленостей та акцент на прихожан...це їхня фішка. Війна війною, а корупція для наших чиновників Тернопільщини - то святе.!!!

  люшняк, павлишин, лобіювання, хабар, труш, фото, тернопільський тиждень  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.