Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Наприкінці серпня 2022 року Сергія Бабія, тоді ще заступника керівника ГУ ДПС у Тернопільській області правоохоронці ловлять на отриманні хабара у розмірі 5 тисяч доларів у місцевого підприємця. 

Як нагадують Тернополяни, податківця та посередника затримують, та під час затримання Сергій Бабій чинив опір і намагався втекти на власному автомобілі, при цьому він завдав травм одному із правоохоронців, намагаючись переїхати поліцейського - у чоловіка тоді зафіксували травми ніг. 

Та і це ще не все, під час обшуків у Бабія було знайдено - гроші, старовинні монети, зброю а також бойові припаси, які він зберігав без передбачених законом дозволів.

Тоді, посадовцю повідомлено про підозру в одержанні неправомірної вигоди службовою особою за попередньою змовою групою осіб, та в умисному заподіянні працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень (ч. 3 ст. 368, ч.3 ст.369-2, ч. 2 ст. 345 КК України), а також -  в незаконному придбанні, носінні та зберіганні бойових патронів (ч. 1 ст. 263 КК України).

І так з того часу пройшло вже більше року, а судових розглядів по даній справі було катма - на крайньому засіданні розглядали докази сторін у цій справі. Наступне судове засідання у цій справі заплановане на 20 вересня 2023 року - наразі у розгляді судової справи оголосили перерву. 

Та не зважаючи на це, що за рік суд так і не може зібратися, Сергій Бабій часу не гаяв, а у грудні 2022 року, тобто чотири місяці після затримання на хабарі та зберіганні зброї, відкриває у Тернополі - "Білу Гуральню" - мануфактурне підприємство, де виготовляють та продають крафтовий преміальний самогон.

 біла гуральня, сергій бабій, корупція, податківець, фото, скандал, тернопільський тиждень 

"Над брендом працює досвідчена та амбітна команда поціновувачів смаку та якості. Самогон « Біла Гуральня» виготовляється за унікальною рецептурою, з використанням виключно натуральних соків та відбірного зерна жита і ячменю", - йдеться на сайті фірми. 

Зрештою, на власній сторінці у Фейсбук Сергій Бабій відзначив, що він є директором у "Білій Гуральні".

   біла гуральня, сергій бабій, корупція, податківець, фото, скандал, тернопільський тиждень   

Дану інформацію підтверджують і офіційні реєстри. 

Сьогодні залишається тільки подякувати Тернопільському апеляційному суду, який залишив в силі рішення Тернопільського міськрайонного суду та під заставу в 1 мільйон гривень випустив Сергія Бабія на волю. 

Завдяки такому суддівському рішенню, Сергій Бабій, підозрюваний у хабарництві, не сидів під вартою, а перебував вдома, відтак зміг відкрити підприємство для власної наживи та споювання жителів України. 

Вартість однієї пляшки елітного самогону з підприємства екс-податківця - хабарника Сергія Бабія вартує від 340 до 360 гривень. 

"Асортимент компанії включає 4 найменування, серед яких ви знайдете бузиново-житній та бузиново-ячмінний самогони, чачу та ракію. Виробництво крафтових напоїв потребує особливої уваги і майстерності, саме тому вибагливий сучасний покупець так цінує їх. "Біла Гуральня" -це відродження давніх українських традицій самогоноваріння та культури споживання одного з найулюбленіших напоїв українців", - йдеться на сайті підприємства. 

Отже підсумуємо, наприкінці серпня Сергія Бабія затримують на отриманні хабара, а згодом звинувачують у незаконному зберіганні зброї, а також опорі працівникові поліції. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Та дякуючи судам, Сергій Бабій на волі, а не за гратами і через чотири місяці після затримання відкриває підприємство з виробництва та продажу елітного самогону. 

Минув рік з часу затримання, а судові розгляди тільки почалися.

Наступне судове засідання по справі хабарника Бабія має відбутися у Тернопільському міськрайонному суді 20 вересня. 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.