Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Так пише в соцмережі начальник комунального підприємства Тернопільської міської ради «Тернопіль Інтеравіа» Святослав Журовський. Насамперед цікавий факт - попередник на даній посаді пана Журовського, депутат ТМР Іван Сороколіт, перебуваючи ще в керівному кріслі цього підприємства, свого часу також "зірвався" і пішов проти Надала і своїх колег, наговоривши багато цікавого. І враз став опозиційним до влади, позбувшись посади, яку й зайняв Журовський.  Але це так, ремарка.

святослав журовський, фото, сканадал, надал, звинувачення, підкупи, активісти, фото, тернопілський иждень  В своєму дописі (який викликав жваве обговорення), Журовський зазначає, що ананосований нікому невідомою волонтеркою Ольгою Тимошенко на четвер 14 вересня під стінами мерії мітинг є проплаченим і зрежисований невідомим ляльководами.

Більше того, стверджує чиновник і наближений до мера міста блогер Журовський, це вже було в історії міста. Наприклад, коли відбувалися масові протести проти будівництва торф’яних котелень чи інших забудов, у зелених зонах.

Але тоді, повторюємося, стверджує чиновник, лідери активістів отримали земельні ділянки, квартири, гроші тощо і хвиля протестів зійшла нанівець. Тобто – активісти, які тоді протестували проти рішень міської ради, отримали хабарі у вигляді квартир і землі від керівників тієї ж міської ради Тернополя.

І знову повторимося, це не якийсь представник ЗМІ анонімно заявив, а керівник комунального підприємства мерії. А за нашими даними, ще й людина, яка є радником самого місього голови Сергія Надала з певних, з так би мовити, "лоскітливих" питань.

Такого рівня зізнання з боку підлеглих мера ще не було. Тому ось дослівно що написав пан Журовський:

«Волонтерка Ольга Тимошенко збирає мітинг під ТМР, бо значно впали розміри донатів на ЗСУ, які безпосередньо проходять через неї. Нічого дивного, в людей гаманці не безрозмірні, кількість волонтерів ростуть, як гриби після дощу, відповідно і конкуренція серед волонтерів суттєво збільшується. Волонтерить вже практично кожна сім’я, бо війна зачепила усіх, якщо не прямо, то через родичів чи друзів так точно, в тому числі і п. Ольгу.

Основний меседж мітингу — треба перестати будувати і ремонтувати, зекономлені гроші направити на ЗСУ. Відносно слушна думка, від деяких робіт таки варто відмовитись. Але точно не від тих, на які вже витрачено гроші і розпочато роботи.

Благими намірами...

У всій цій пухнастій історії є ложка дьогтю. Тернопільська політика була завжди надзвичайно брудною і тут без нього не обійшлось. Ініціатива мітингу не її, а її ляльководів, які в свій час вже боролись з торф'яними котельнями під благими намірами і з болем за Тернопіль, але на фініші все банально звелось до шантажу котельників і влади, бунтарі собі вибили квартири, гроші, земельні ділянки, лобіювання власних бізнесів. Можете пригадати, як раптово припинилась боротьба після "призів". Чому вони тут напряму не включились в “роботу”, для мене загадка. Вони знайшли собі пані Ольгу — жертву в підготовці до виборів, підговорили її, що справа може бути досить прибутковою (матеріально і політично) і тихенько спостерігають збоку за процесом.

Як взагалі працює брудна тернопільська політика?

Все просто, заблокувати-паралізувати самоврядування і потім шантажем вибивати матеріальні блага, я про це писав вище. Даний протест буде таким самим. ТМР запросила пані Ольгу для діалогу, щоб можна було конструктивніше пояснити що відбувається, вислухати її претензії, зійтись на компромісі. Але пані Ольга відмовилась, вірніше — ляльководи наказали пані Олі відмовитись, бо проблему можна буде вирішити, конфлікту не буде і відповідно, призу не буде. Пані Оля в руках надійних та досвічених маніпуляторів, тому цирк буде ще той. У пані Олі претензія — зупинити будівництво дороги біля ОДА. Серйозно?! Залишити там болото і хаос? Конструктивно! А ще “конструктивно”, що мітинг заплановано на четвер 14 вересня на 17:30, коли в ТМР вже нікого не буде, бо робочий день закінчується о 17:15. Тому чекаємо медійне шоу, в якому вже забули яка світла ідея спонукала зібратись. В головах ляльководів вже війна закінчилась, вони вже живуть виборами. Не здивуюсь, якщо вони ще підключать наших героїв до цієї брудної вистави.

Ще про торф'яні котельні, проти яких так боролись. Цієї зими вони можуть врятувати місто, якщо ворог буде бити ще по газових магістралях.

Запасайтесь попкорном, вибори офіційно стартували».

Примітка ТТ. Ще раз нагадаємо, це сказав не якийсь «диванний експерт» чи «фейсбучний бот», а начальник комунального підприємства Тернопільської міської ради.

Зважаючи, що пан Журовський є дуже обережною людиною у висловлюваннях, важко повірити, що він це написав під впливом емоцій. Як і важко повірити в те, що він свідомо своїми висловлюваннями підставляє того ж Сергія Надала, фактично звинувачуючи керівництво міста у підкупі активістів і «заминанні скандалів».

І як сприйме мер Тернополя ці зізнання своєї на сто відсотків людини?

То що ж це було – дізнаємося вже скоро…

        святослав журовський, фото, сканадал, надал, звинувачення, підкупи, активісти, фото, тернопілський иждень        

 

          святослав журовський, фото, сканадал, надал, звинувачення, підкупи, активісти, фото, тернопілський иждень          

святослав журовський, фото, сканадал, надал, звинувачення, підкупи, активісти, фото, тернопілський иждень

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.