Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Вчора ми публікували замітку, що В Тернополі почали будувати поля для гольфу!? (фотофакт)

Вчора ж ми писали і про начальника тернопільського КП «Тернопіль Інтеравіа» Святослава Журовського, який своїми постами то звинувачує волонтерів у корисності, то громадських активістів у продажності 

І от стосовно повідомлень про майбутні поля для гольфу Журовський вкотре не втримався і написав:

« Як легко дурити нашого брата по фейсбуках.

Зроблено кілька фоточок якоїсь будки, опор і озера (озеро тут до чого?) і написано, що будують поля для гольфу. Яке знущання над природою, засадять елітною травичкою 

Я не про те, загалом.

Якщо там хтось-щось і будує, то це на землі Білецької ОТГ. А кого зараз болить Білецька ОТГ? Болить тільки Тернопіль 

Клікаємо на мапу і вивчаємо межі міста».

  поля, гольф, тернопіль, водна арена, надал, журовський, фото, тернопільський тиждень

Своїм черговим постом він тільки підігрів цікавість до теми. Бо якщо цей чиновник-блогер щось спростовує або виступає на захист з притаманним йому цинізмом - значить таки правда.

Як виявивлося, Журовський звично маніпулює фактами – так, майбутні поля для гольфу, це землі Білецької ОТГ. А от користується ними – комунальне підприємство «Масив» Тернопільскої міської ради.

Про це чітко зазначає відомий журналіст Avis Wind і додає:"Трохи "невдобно" напевне виходить. А підкажіть, будь ласка, КП ТМР "Масив" то чиє підприємство, що користується двома ділянками по 12,5га на території Білецької ОТГ біля "Водної арени"?

Журналіст пояснює Журовському: «Я не знаю, хто винен. У чому винен? Я про те, що ти кажеш вивчати межі міста, межі земельних ділянок, власниками чи користувачами яких є комунальні підприємства ТМР. Тут коротка довідка про КП "Масив"  https://far.chesno.org/entity/2109/

Журналіст продовжує : "Не маю бажання присвячувати на твоїй сторінці опису історії тих 25 га, де нібито може появитися майданчики для гольфу від КП ТМР "Масив". Фактів та імен там ого-го скільки. А імена тобі всі знайомі. І ті всі імена взагалі Білецьку ОТГ за їхні землі біля "Водної арени" навіть не питали. Тернопіль має пряме відношення до тієї справи".

І додає: «Та у тій справі з гольфом Малик (голова Білецької ОТГ – прим. ТТ) взагалі в стороні курить... Святослав, чесно, ти ніякий політичний експерт. Ти класний техпрацівник. Ти багато хорошого зробив для міста того, що не помітно. Ти молодчина за ранішні велопрогулянки. Будь ласка, прошу тя', не займайся тим, що не вмієш».

Врешті що ми маємо у підсумку? Інформація про будівництво полів для гольфу правдива. ЇЇ підтверджує дотично і сам Святослав Журовський. Але «переводить стрілки» на село Біла. Чиновник  Журовський переконує, що то на землях Білецької ОТГ. Журналіст же довів, що ті землі – так, села, але у користуванні КП «Масив» Тернопільської міської ради і саме вона проводить там роботи. Може якраз і ті поля почала будувати.

Висновок - наближений до міського голови Тернополя чиновник Журовський фактично підтвердив, що на землях, яка є у власності КП «Масив» Тернопілської міської ради таки почалися облаштувальн0-будівельні роботи.

А журналіст, до речі один з найкращих і чи не єдиний з розслідувачів на Тернопільщині, підтверджує про підозрілі схеми і рухи навколо тих земель і розпочате там будівництво, припускаючи можливість появи там майданчиків для гольфу.

Ми дякуємо Журовському за підняту тему, а віримо журналісту. Крапка.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.