Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На офіційних сторінках Тернопільської ОВА почали публікуватися дописи про події, участь в яких бере колишній керівник поліції – Олександр Богомол.

На них він сидить на поважному місці біля заступника Володимира Труша, та на його табличці не пише, яку посаду він обіймає. Не дивно, що ЗМІ та соцмережі відреаагуали низкою публікацій на цю тему.

Приміром, телеграм-канал «Тернопільські гниди» ще вчора  писав, що Богомола готують на місце Труша. Олександр Богомол очолював поліцію Тернопільщини більше 8 років. Влітку він звільнився. Схоже, що кудись на підвищення в Київ йому не вдалося піти. Та й не дуже він і хотів, зважаючи на осілість родини в Тернополі та бізнесові інтереси місті та області. І він зачастив до Тернопільської ОВА. Чого б це? Ну, зважаючи що заступники Володимира Труша «втопилися» у корупційних скандалах, самому йому тепер тяжко справлятися з областю, в якій назрівають протестні настрої через постійні скандали пов’язані з хабарями. Чиновники всіх рівні просто як з ланцюга зірвалися з тими хабарями. То чи не отримав Богомол вказівку зі столиці пригледітися до роботи в «білому домі»? Преценденти вже були. Згадайте хоча б Михайла Цимбалюка. Який і обласну міліцію очолював, і губернатором був. 

Покровителі Богомола у Києві у верхівці влади цілком в змозі пролобіювати призначення Богомола на керівну посаду Тернопільщини. Хто як не він знає все і про всіх місцевих корупціонерів.

Сайт «Тернопільська правда» вже сьогодні доповнює, з відповідними фото, що серед працівників адміністрації шириться інформація, що Богомола беруть на посаду радника начальника обласної військової адміністрації. Попри це, деякі видання пишуть, що він буде новим заступником, адже останніх двох арештували за корупцію.

Наразі достеменно невідомо, яку посаду обійматиме колишній поліцейський, але однозначно цікаво, чому він не працює в столиці, де йому запропонували посаду після звільнення з ГУНП? Залишається лише здогадуватися, чи це було прикриття, щоб гідно звільнити людину, яка провинилася, чи дійсно, умови праці в столиці не підійшли Олександру Богомолу.

Тож чекаємо на офіційні заяви від Труша, щодо того, чи взяв він собі нового заступника або ж радника.

  богомол, тернопільщина, влада, білий дім, голова тода, фото, тернопільський тиждень  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.