Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Гроші на «ЗСУ в ПЕРШУ чергу»!

Тепер така вимога буде стосуватись Кабінету Міністрів України і проведення даної акції по українським містам втратило сенс. Верховна Рада України підтримала урядовий законопроєкт про зміни у Бюджетний Кодекс №10037, який забирає податок на доходи фізичних осіб (ПДФО) із зарплат військових та представників правоохоронних органів із місцевих бюджетів до державного бюджету. Цим же законом з нового року весь дорожній фонд буди йти в загальний бюджет. Таким чином приблизно чверть доходів місцевих громад, тепер будуть надходити у державний бюджет.

Відібрані у громад кошти підуть олігархам

За законопроєкт проголосувало 236 депутатів з фракцій «Слуга Народу», «Платформа за життя та мир», груп «Відновлення України та «Довіра». У місцевих бюджетах ці надходження йшли на підтримку військових. На питання куди підуть гроші відібрані у місцевих громад відповів нардеп Ярослав Железняк. Він повідомив деталі цього рішення. 50% ПДФО буде йти Держспецзв'язку, решта 50% – Міністерству з питань стратегічних галузей промисловості. Тобто раніше ці кошти йшли з місцевих бюджетів на підтримку та забезпечення військових. Тепер підуть – на спецзв’язок для урядовців та нардепів. І, вдумайтеся, на підтримку ще діючих заводів олігархів. Стратегічні галузі української економіки – на 100 % контролюються олігархами.

І це у військовий час!!!

Наслідки для громад

На це питання вже заздалегідь дала відповідь Асоціація міст України. Експерти попередили нардепів. Якщо в громад заберуть їх 4 % ПДФО – це зірве опалювальний сезон. У багатьох громадах вже немає гарячої води, а взимку не буде тепла.

Висновок. Якщо нічого не робити, в Україні зірветься  опалювальний сезон. Без збереження 4% ПДФО в бюджетах громад тарифи на тепло стрімко підвищаться або взагалі буде припинено опалення. У містах настане енергетичний блекаут. Тепер надія на друге читання та Президента. Є ще сподівання, що Володимир Зеленський почує місцеві громади та накладе вето на цей закон.

Де мають мітингувати люди

Останні тижні у всіх великих та середніх містах України під міськими та обласними радами відбуваються мітинги з вимогою заборонити реалізацію всіх соціальних проектів та ремонтних робіт. А всі кошти перенаправити на підтримку армії. Після голосування Верховною Радою за урядовий законопроєкт про зміни у Кодекс №10037, 100%-во є розуміння, що мітинги мають відбуватися саме на столичній вулиці Грушевського під будівлями Уряду та Верховної Ради.

    мамчак, мітинг, пікет, зсу, фото, тернопільский тиждень    

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.