Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«Ну й чиновницька братія гнила стала» - повідомляє телергам-канал «Тернопільські гниди». -  Борщівська міська рада витратила бюджетні гроші на реконструкцію могили бійців УПА і встановила монумент з помилками. В центральному слові замість «Героям» - «Гером». Пам’ятник напередодні Дня захисників і захисниць України прикрашали бур’яни.  Отже, покроково. Замовили. Виділили кошти. Узгодили матеріал і текст. Знайшли виконавця. Оплатили. Ну, гаразд, якийсь «сільський Петро» в перерві між «остограмлюванням» вибив текст на гранітній плиті. Допустимо. Ніхто ж від помилок не застрахований. Але згодом цю плиту забирали, вантажили, везли, приймали, оглядали, встановлювали. Прибирали. Знову приймали. З десяток людей ж брало в цьому участь.  І всім було начхати, поки хтось не зазнимкував і не виклав в інтернет. Тепер треба ще з десяток тисяч гривень списати, щоб виправити. Це ж не листок паперу викинути у смітник.

А Борщівську громаду очолює «сільський механізатор». І це не образа, а просто факт. Ігор Чопик  – голова Борщівської ОТГ, який своїми підписами якраз остаточно виділяє, узгоджує, підписує, а отже саме він або «закрив очі» на кричущий факт безграмотності на пам’ятній плиті, або в силу власної освіченості вдав, що не помітив – починав свій робочий і кар’єрний шлях як і Янукович – з посади в автопарку. А потім зустрів Василя Деревляного (був колись такий головний «бютівець» на Тернопільщині) і почав робити політичну карєру. Був двічі депутатом райради. Люди обрали мером Борщова. Бід «Батьківщини».  Одразу відмітився скандалами на посаді, коли виписував собі втричі більші від зарплатні премії. То чому ми дивуємося? Одразу ж було зрозуміло, що людина до влади прийшла не задля вшанування історичних надбань славного Борщівського краю …»

Джерело "Тернопільські гниди"

борщів, громада, памятник, фото, помилки, ігор чопик, тернопільський тиждень

борщів, громада, памятник, фото, помилки, ігор чопик, тернопільський тиждень

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.