Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Наступним кроком вже треба в статус «святого» оформляти підозрюваного у хабарництві. Михайлу Головку, якого підозрюють в отриманні хабаря, повернули $15 тис, знайдених в його гардеробній. Але вони виявилися не його.

Виявляється, житло, у якому проводився обшук, на праві приватної власності належить матері Михайла Головка та його дружині Мар’яні Головко. У ньому спільно проживають його сімʼя та батьки.

За словами адвокатів, вилучені гроші належать батьку Михайла Головка (на селфі з одним з синочків), які він залишив на період свого відʼїзду до США нібито для встановлення памʼятника на цвинтарі після поховання бабусі голови Тернопільської облради. Апеляційна палата ВАКС скасувала ухвалу слідчого судді Вищого антикорупційного суду про арешт 15000 доларів та 1540 євро та постановила нове рішення в цій частині про відмову в задоволенні клопотання детектива. Зазначені кошти повернути Головку та його дружині».

А тим часрм. За сім місяців 2023 року голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко та його заступники Володимир Болєщук й Ігор Сопель виїздили на службових автомобілях майже 4,5 тонни пального та витратили на пальне та обслуговування авто більше 242 тисяч гривень. Так, у період з 1 січня по 31 липня 2023 року (саме за сім місяців 2023 року) три службові автомобілі Тернопільської обласної ради марки SKODA KODIAQ, які обслуговують голову Тернопільської обласної ради Головка М.Й., та його заступників Болещука В.М., й Сопеля I.M.: Проїхали (км) – 65 553 км (шістдесят п’ять тисяч п’ятсот п’ятдесят три км.); Використано бензину+дизель – 4 347.1 літрів (чотири тисячі триста сорок сім літрів: бензин+дизель); Витрачено коштів на бензин+дизель – 207 061.19 грн (двісті сім тисяч шістдесят один грн. 19 коп.); Видатки на технічне (гарантійне) обслуговування службов. автомоб. – 35 203.10 грн (тридяць п’ять тисяч двісті три грн.10 коп).

 

Текст і фото з телеграм-каналу «Тернопільські гниди»

 головко, батько, тато, фото, тернопільський тиждень 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.