Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Сьогодні під постом у ФБ Сергія Сінкевича про вже найближче і цілком ймовірне звільнення Михайла Головка з посади голови облради розгорнулася цікава дискусія. Коментуючи написане, екс-керівник тоді ще міліції Тернопільщини Віталій Максимов написав: «По інформації з Києва дуже хоче Труш стати головою облради, а Богомола, ,просунути,, керівником ОВА. І якщо це не дай Боже станеться то в області буде повний капець...»

На що також колишній екс-очільник  вже поліції Олександр Богомол відповів: «.. вітаю поважного генерала. Пам‘ятаю Вас як розсудливу людину і недумав, що чутки безпідставні розносите будете. Ви маєте мій номер телефону і могли прямо запитати. Тепер відкрито змушений повідомити Вас і тих кого це цікавить. Ніяких пропозицій не отримував і нікуди як Ви кажете «просуватись» незбираюсь. Капець поки не наступить:)) не втягуйтесь в політику на прохання окремих журналістів. Ви вже там були. І депутатом обласної ради також, мали можливість зробити «антикапець». Бажаю здоров’я та успіхів у тій області де Ви зараз проживаєте…"

Тут певно Богомол натякав Максимову, типу "сиди  собі в Чернівецькій області та й не висувайся)"

А от телеграм-канал «Тернопільські гниди» повідомляє, що ще у вересні, коли тільки підтвердилася інформація, що екс-начальника поліції області Богомола призначили радником в ОВА, ми писали, що його поступово готують, щоб все ж він очолив Тернопільщину замість «зашкварного» Труша. Сьогодні, коли відбуваються певні події в обласній раді, наслідками якої скоріше за все буде звільнено Головка з посади на найближчій сесії, ще один колишній очільник обласної тоді ще міліції, генерал Віталій Максимов також повідомив, що «по інформації з Києва дуже хоче Труш стати головою облради,а Богомола ,,просунути,, керівником ОВА і якщо це не дай Боже станеться то в області буде повний капець... Судячи з виразу обличчя Головка на світлині, яку оприлюднив журналіст Сергій Сінеквич, він вже все зрозумів. Але ще не сприйняв"

 богомол, максимов, сканадал, тернопіль, головко, фото, тернопільський тиждень 

богомол, максимов, сканадал, тернопіль, головко, фото, тернопільський тиждень

богомол, максимов, сканадал, тернопіль, головко, фото, тернопільський тиждень

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.