Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Історія: після розпаду Радянського Союзу державні підприємства , що займались прокладанням труб, доставкою газу та розрахунками з населенням перевели в статус Відкритих Акціонерних Товариств.

Під керівництвом «комсомольців», ці ВАТ – стали банкрутами.

Майно (приміщення, обладнання, тощо.) – викуплено Приватними Акціонерними Товариствами «за копійки». Власники – ті ж самі директори «комсомольці».

Величезний газово – грошовий періг Тернопільської області був поділений між групами та кланами колишніх директорів газових піприємств області.

Для того, щоб ще більше «запутати» громадян – створили ряд приватних фірм, які були різні за власниками, але мали приблизно однакову назву. Для прикладу: ПАТ «Тернопільгаз»; ПрАТ «Тернопільміськгаз»; «Тернопільгаз»; ДП ГАЗПОСТАЧ ПАТ ТЕРНОПІЛЬМІСЬКГАЗ», і т.д…

Грабунком Тернополян – безпосередньо займається ПрАТ «Тернопільміськгаз». Статутний капітал цієї компанії – 69 000 грн. Власники контрольного пакету акції – 5 осіб з Тернополя на чолі із екс-комсомольцем та екс–колишнім директором державного газового підприємства – паном Бобрівецем та його сином.

З метою максимального грабунку Тернополян :

– Відбувається штучне втручання в систему подання показників. Спочатку об’єм споживання штучно завищується. Після скарг громадян, – обє’м коригується. Однак! Увага! Платіжки за доставку газу надходять з розрахунку від завишеної (некоригованої) суми. Порада: показники найкраще подавати на електронну пошту ПрАТ «Тернопільміськгаз», з обов’язковим додаванням фото лічильника. Таким шляхом, в майбутньому Ви зможете довести свою правоту. Для прикладу: по рахунку 804092 штучне втручання в подання показників працівниками газової компанії, тільки за останій рік відбулось 6 разів (!)…

– Рішенням НКРЕКП для Тернополя встановлено: якщо в помешканні є газова плита, двох – функційний котел, Ви сплачуєте за роподіл газу за формулою: річний об’єм спожитого газу за попередній рік / 12 місяців та перемножуєте на коефіцієнт 0.96грн. за кожен куб. А тепер Увага! Для газової мафії Тернополя НКРЕКП (математичних розрахунків та обгрунтування на наше звернення не надано – прим.) встановило бонус. Якщо Ви споживаєте менше , як 314 м. куб. в рік, Ви все рівно сплачуєте за розподіл газу з розрахунку 314 куб. в рік.

На прикладі це виглядає так:

1. Загальну кількість лічильників ПрАТ «Тернопільміськгаз» не надав посилаючись на військовий стан (!!!))))).То ж при обрахунках ми використовували особовий рахунок громадянина, який надав нам всі необхідні дані . Особовий рахунок 804 092 (що означає , що в Тернополі є не менше 804 092 лічильника).

2. Розрахунки по О/Р 804092 громадянина по платі за послуги розподілу газу за 2022 рік.

Звітний рік – Покази лічильника газу за 2021 рік – Кількість спожитих кубів газу за 2021 рік – Тариф – Розрахунок плати за доставку газу за місяць та Переплата

2022 15882 – 15904 22 0.96 (69 кубів за 2021р./12 місяців) *0.96 = 5.52грн (72.75*8+71.28*4)-(5.6*12)=800.88грн.

Згідно розрахунків вище, газова мафія Тернополя виставила до оплати зайвих 800.88 грн. власнику особового рахунку 804 092 за 2022 рік.

3. Беремо кількість лічильників Тернополя (804092) множимо на суму 800.88грн. = 643 981 201 гривня…

Тернопільські підсумки:

1. За 2022 рік газова мафія Тернополя надлишково заробила, за нашими підрахунками, на Тернополянах , 643 мільйони гривень (якщо ПрАТ «Тернопільміськгаз» надасть свої розрахунки, ми їх обов’язково оприлюднимо).

2. Не надання математичних розрахунків (314 м.куб.) НКРЕКП свідчить про їх (НКРЕКП) зацікавленість у укритті інформації.

3. Такі маштабні обкрадання Тернополян не можливі без участі осіб у владі.

4. На наше звернення з цього питання, мер міста Тернополя Надал С.В. – «вмив руки». Без коментарів…

5. Головою Тернопільської ОДА Трушом Володимиром Любомировичем декілька днів тому було створено антикорупційний комітет, де він є головою. Думаємо, що після нашої публікації, Він (голова ОДА) дасть відповідні доручення, і в місячний термін оприлюднить результати розслідування грабунків Тернополя та Тернопільської області у газовій сфері. Інакше, пане, Володимир, доведеться припустити, що «риба газової мафії Тернополя – гниє з Голови Тернопільської ОДА?!».

Даний матеріал є власністю ГО «Тернопільські підсумки» та не потребує дозволу на передрук чи посилання.

Розрахунки зроблено на підставі аналізу офіційно отриманих відповідей на звернення. Які, при потребі, ми надамо правоохоронним органам.

Голова ГО «Тернопільські підсумки» Білан Тарас

P.S. Коротка інструкція як перевірити правильність нарахування за Вашим лічильником.

1. Віднімаєте покази лічильника за період з 01.10.202__р. по. 30.09.202__р., який бажаєте перевірити. Для прикладу, якщо Ви бажаєте перевірити правильність нарахування плати за розподіл газу за 2023рік, – Вам необхідно взяти період з 01.10.2021р. по 30.09.2022р.

2. Різницю кубів згідно п.1 необхідно поділити на 12 місяців. – – визначити середньомісячне споживання за рік.

3. Середньомісячне споживання за місяць помножити на кофіцієнт 0.96 грн. (встановлено Постановою НКРЕКП). Ви отримаєте суму, яку Ви повинні сплачувати в місяць.

4. Будьте уважні! В платіжці , яка надходить до Вашого будинковолодіння зазначається хто є Вашим постачальником. Вище наведені розрахунки проведені для Тернополян (постачальник ПрАТ «Тернопільміськга»). Для інших компаній Тернопільської області – вихідні дані можуть різнитись.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.