Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ялинку в Тернополі то встановлюють, то ні. То перенесли встановлення. І так з 2014 року. 

Думки з цього приводу різні. Хтось каже, що це впершу чергу важливо для дітей. Бо вони – діти і не можна у них забирати Дитинство. Хтось же впевнений, що це черговий привід для чергової пиятики-гуляння, на яких зароблять чиновники міської ради і наближені до них підприємці. А нам стала цікава  позиція двох тернополянок стосовно ялинки в центрі Тернополя.  Яка, на нашу думку, є дуже показовою і промовистою.

Наталія Станько, мати двох маленьких синів, громадська активістка:

«Сергію Віталійовичу, ви дуже мудро зробили, що відтермінували встановлення яланки на Театральній площі Тернополя. Дуже не хочу, щоб у багатьох стався тригер стосовно ялинки 2014-й тире 2024-й. Без неї й справді можна обійтись.

Градус напруги у суспільстві зростає, ви це самі бачите. Не випробовуйте нервову систему тернополян на міцність. Також, спільно з активістами, волонтерами та небайдужими тернополянами просимо призупинити усі багатомільйонні проекти з реконструкцій, будівництва чи реставрацій будь-чого, на що виділяються мільйони гривень з міського бюджету. Залишіть витрати лиш на те, що критично та стратегічно важливо. Решту коштів спрямуйте на потреби ЗСУ!"

Ольга Тимошенко, мати двох доньок ствршого віку, одна з організаторів акції «ЗСУ в першу чергу»:

«Ялинка?!! Серйозно Сергій Надал?!!

Це те, що нам зараз необхідно? Тобто країні в якій йде не перший рік війна, невистачає лише ялинки?!!

І є ще люди, які говорять, що дітям потрібно свято. Яке свято?!!

НАШИМ дітям потрібне свято перемоги!!! Тим дітям, що в Україні, а не в Маямі. Це найголовніше свято, яке зараз потрібне!!!

Багато хто певно забув, що війна не десь там, а в нас. В нашій країні війна. І те, що її немає у нашому Тернополі, це лише заслуга Захисників.

Наші рідні, друзі, знайомі, сусіди стали на захист нашої неньки. Небайдужі кожного місяця скидають останні 50,100, 200 грн на допомогу Захисникам. Що робить в цей час влада???

Допоможіть нашим хлопцям і закупіть все необхідне для скорішого настання свята - Перемоги!!!»

     наталія станько, ольга тимошенко, тернопіль, ялинка, фото, тернопільский тиждень     

наталія станько, ольга тимошенко, тернопіль, ялинка, фото, тернопільский тиждень

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.