Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Земельна ділянка на березі ставу в Тернополі, на якій зведені "хатинки" багатьох місцевих мешканців, найвідоміші з яких це екс-мер Тернополя і екс-нардеп Роман Заставний та власник "Атріуму" Тарас Демкура, визнана незаконно переданою і забудованою. Прокурори в суді таки виграли позов, щоб скасувати рішення ТМР про надання земельної ділянки кооперативну "Вінд" для обслуговування нібито причалів човників- еллінгів.  Детальніше про історію цієї забудови можна прочитати ТУТ.

Суд задоволив позов прокуратури про скасування рішення ТМР щодо ділянки землі вартістю понад 3млн 600 грн у прибережній смузі Тернопільського ставу 

Західним апеляційним господарським судом задоволено апеляційну скаргу керівника Тернопільської обласної прокуратури щодо відмови в задоволенні позову до Тернопільської міської ради, ОК «Вінд» про визнання незаконним та скасування рішення ТМР, визнання недійсним договору оренди землі, скасування речового права та повернення земельної ділянки  площею 0, 4060 га вартістю понад 3 млн 600 тис грн.

Нагадаємо, сесія органу місцевого самоврядування у лютому 2018 року розглянувши звернення обслуговуючого кооперативу «Вінд», надало йому в оренду на 25 років земельну ділянку за адресою: вул. Урожайна, 15, площею 0, 4060 га.

Встановлено, що на вказаній земельній ділянці в межах прибережної захисної смуги Тернопільського ставу розташоване майно, зареєстроване як 9 «елінгів лодочної станції», яке не відноситься до об’єктів, що можуть на ній знаходитися та експлуатуватися, які не належали ОК «Вінд», фактично є самочинно збудованими, з порушенням закону щодо встановлення цільового призначення земельної ділянки. Мова йде про приватні будинки, збудовані в парку Загребелля у захисній прибережній смузі ставу, зареєстровані як «елінги».

Відтак скасовано рішення суду першої інстанції та прийнято нове рішення- про задоволення позовних вимог прокуратури в повному обсязі.

 

Рішення суду вступило в законну силу.

   тернопіль, демкура, заставний, елінги, став, вінд, фото, тернопільський тиждень   

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.