Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Стало відомо, що Кабмін погодив звільнення з посади голови Тенопільської ОВА Володимира Труша. Ось як з цього приводу пише телеграм-канал «Тернопільські гниди»

«Труш – всьо) Певно, останнє фото вже керівника ТОВА Володимира Труша в стінах тернопільського «білого дому». Ще й таке символічне. Прийшли вертепники й очистили. Жарти жартами, але ще у вересні ми писали, що не просто так екс-головний поліцейський області Олександр Богомол прийшов радником в обласну адміністрацію. Ой, не випадково. Зачекаємо на «ротації». А Труш? У нього два шляхи – або на підвищення, поки ще Шмигаль при владі, або за кордон…»

Свого часу ми також писали, чому і Як через Головка посварилися колишні керівники міліції та поліції Тернопільщини і що з цього може вийти.

Зважаючи, яку державу намагається зараз вибудувати влада в країні, не здивуємося, якщо й дійсно прогнози  телеграм-каналу "Тернопільські гниди" здійсняться і кадровий поліцейський Олександр Богомол, який вже декілька місяців є радником в "білому домі", очолить Тернопільщину...

труш, звільнення, фото, посада, корупція, телеграм канал, тернопільські гниди,тернопілський тиждень

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.