Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Нещодавно ми писали, що Біля Тернополя у видному будинку два роки під час війни діяв підпільний центр з незаконного утримання людей (фото)

І от днями стало відомо, що на Тернопільщині судитимуть 6 осіб за незаконне позбавлення волі громадян у псевдореабілітаційному центрі.

За нашою інформацією, мова йде про село Глядки, що біля Малашівців. Тобто саме в цьому невеличкому селі відбувалися ці події, як в трилері.

Прокурори Тернопільської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт щодо організованої групи з 6 осіб, які незаконно утримували нарко- та алкозалежних осіб проти їх волі у псевдореабілітаційному центрі (ч. 3 ст. 146 КК України).

За даними слідства, тернополянин орендував впродовж 2022-2023 років в одному з сіл Тернопільського району житловий будинок з земельною ділянкою, в якому разом з 5 спільниками за гроші утримували нарко- та алкозалежних проти їх волі. Клієнтів розшукували в інтернеті або серед знайомих, адже організатори псевдореабілітаційного центру в минулому мали ті ж залежності, що і їхні «підопічні». Вартість перебування в установі вартувала родичам від 10 тис грн в місяць. Хоча обіцяного лікування від нарко- та алкозалежності громадяни не отримували, вони не могли безперешкодно залишити приміщення «центру», адже їх замикали всередині та охороняли ззовні та обмежували будь-які контакти з рідними.

Правоохоронці припинили незаконну діяльність псевдореабілітаційного центру.

Завершено досудове розслідування, що здійснювали слідчі СУ ГУНП в Тернопільській області, повідомили в пресслужбі Тернопільської обласної прокуратури

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.