Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Колишній народний депутат Украхни, який свого часу був і радником міністра МВС Авакова, сам фермер, а тому власник чималої кількості землі, уродженець села Ласківці на Теребовлянщині, Михайло Апостол, вирішив написати у ФБ про те, що зараз з ринком землі.

Вірити йому чи ні – вирішувати вам.

«Скільки землі купили юридичні особи за перший тиждень 2024 року і яка ефективність другого етапу земельної реформи?

Настало 1 січня 2024 року. Наступив другий етап ринку землі .

Хочу наголосити: на сьогоднішній день не заключено жодного договору купівлі продажі між теперішнім власником і юридичною особою. Черги на продаж землі,як і на купівлю, немає. Міф про розпродаж наших земель виявився булькою.

І я переконаний, що така ситуація буде без змін на протязі 10-15 років.

Хто може постраждати в цій ситуації ?

Ті орендарі, які платять низьку оренду плату своїм орендодавцям і не намагаються її підвищити, використовують непереоформлену спадщину і не платять за неї податки, які користуються незаконно землями держвласності.

Це може стимулювати власників продати свої частку іншим юридичним структурам, а держземля буде виставлена на аукціони на право оренди.

Хто може виграти в цій ситуації ?

Звичайно що українці , власники земельних паїв , оскільки ціна на пай може зрости і громади, від поступлення податку від доходу.

Не реально зупинити рух того, що і так стоїть і стоятиме непорушно».

     михайло апостол, тернопіль, фото, земля, продаж, купівля, фермер, тернопілський тиждень     

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.