Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

В місцевих ЗМІ зявилася інформація, що Тернопільщину очолить Сергій Гайдай. Про це повідомили «Тернополяни». В соцмережах і телеграм-каналах почали активно коментувати цю новину. Ось що з цього приводу зокрема, і на нашу думку дуже інформативно, пише телеграм-канал «Тернопільські гниди».

ронін, сергій гайдай, фото, тернопільські гниди, телеграм канал, керівник, губернатор, тернопільський тиждень «Ronin» керуватиме Тернопільщиною!? Якась кара Господня Тернопільщині з тими «парашутистами». У Тернопільській обласній військовій адміністрації найближчим часом може з’явитися новий керівник. З власних джерел «Тернополянам» стало відомо про нового потенційного кандидата на посаду начальника Тернопільської обласної військової адміністрації. Ним може стати Гайдай Сергій Володимирович.(не той, що політолог)

 

А ось те, що «ввічливо мобілізувати» місцевих будуть з подвійним натхненням – це факт. Якщо «губернатор без області» родом з Луганщини таки очолить Тернопільщину! Ще й з таким позивним з глибоким підтекстом, який він сам собі ж і обрав. Як ми вчора писали, Тернопільщину може очолити Сергій Гайдай. Начебто, його кандидатура вже погоджена й чекають, що Президент повернеться з свого Балтійського вояжу, куди він відправився, і підпише відповідний указ. Сам пан Гайдай – персона дуже колоритна і не однозначна.З початку великої війни чиновник Сергій Гайдай одягнув військову форму і взяв позивний "Ронін" (цим словом називали японських самураїв, які переставали служити своєму покровителю) – вже цей факт багато що говорить про людину, яка сама собі вибрала такий позивний з таким підтекстом (певно, пан Гайдай є фанатом фільму "Ронін" з Робертом де НІро або ж фільму "47 ронін" з Кіану Рівзом - прим.ТТ)14 березня 2023 Голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай йде у відставку. За час війни він запам'ятався гучними заявами на своїй посаді. каз президента про звільнення Гайдая у вівторок підтримав уряд. Окрім того, Кабмін підтримав звільнення Максима Марченка з посади голови Одеської ОДА та Сергія Гамалія з посади голови Хмельницької ОДА.

Головою Луганської області Сергій Гайдай став ще до повномасштабної війни – 25 жовтня 2019 року президент Володимир Зеленський підписав указ про його призначення. До цього Гайдай працював в місцевій владі на Закарпатті. На Луганщині майже за 2,5 роки до масованого вторгнення РФ він більшість часу займався інфраструктурними проєктами, зокрема зведенням доріг і адміністративних центрів в містечках на лінії фронту. В таких, як, наприклад, Станиця Луганська. Все змінила велика війна. Сергій Гайдай залишився на посаді, але змінив костюм на військовий камуфляж. Луганська область – єдиний український регіон, про повне захоплення якого оголосив російський президент Володимир Путін. Через це Гайдая інколи називали "губернатором без області". Якщо ж його й дійсно призначать керівником Тернопільщини – то він вже «матиме» цілком реальну область..." - повідомляють "Тернопільські гниди"

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.