Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«Це те, що в кожному місті потрібно організувати. Сама неодноразово зверталася за допомогою до різних майстрів, відколи чоловік зник. І послуги були різні, не завжди якісні. Думаю така служба на рівні Тернополя була б затребувана…» - написала мешканка Тернополя в соцмережі.

Мала вона на увазі таку собі службу підтримки для сімей військових. І, в принципі, вона має рацію. Люди в коментарях до її посту підтверджують, що це було б дуже актуально і доречно для Тернополя і ОТГ, де чи не щодня ховають загиблих Героїв. Та й взагалі, для всіх сімей, чоловіки яких у ЗСУ.

В коментарях, правда, не обійшлося і без незрозумілого сарказму, яку озвучив такий собі депутат Тернопільської районної ради від партії «Голос», Назарій Хамуляк. Він чогось взяв і написав: «... і це мер Свободівець, закладаюсь, наш за тиждень таке саме зробить!»

Не зрозуміло, що заважає самому депутату райради, який не в ЗСУ, а ніби займається волонтерством, організувати хоча б з такими ж як він колегами –депутатами таку справу? А чекати що мер організує.

Хоча ідея дійсно хороша. Тож якщо депутати можуть тільки коментарі в соцмережах писати, то чому б Сергію Надалу й дійсно не дати вказівку підлеглим промоніторити актуальність такої ідеї і шляхи для її втілення? Думаємо, сотні сімей тернополян були б за це вдячні…

 помічник для дому, тернопіль, служба, зсу, ідея, надал, фото, тернопільський тиждень

 помічник для дому, тернопіль, служба, зсу, ідея, надал, фото, тернопільський тиждень

помічник для дому, тернопіль, служба, зсу, ідея, надал, фото, тернопільський тиждень

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.