Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

А це цікаво та актуально. До речі, ми писали нещодавно про Ідея для Сергія Надала, як допомогти родинам тернопільських військових

У Тернополі стартує новий проєкт підтримки наших ветеранам, які займаються або планують займатися бізнесом. Він стосується воїнів, які брали безпосередню участь у бойових діях, а тепер вже звільнені з лав Збройних сил України. Також участь у проєкті можуть взяти їхні дружини та чоловіки.

Суть проєкту

Міська рада Тернополя надасть до 150 000 гривень на розвиток власного бізнесу ветеранів. Фінансова підтримка надається на конкурсних умовах на придбання обладнання, сировини, матеріалів, на оренду приміщень та транспортних засобів, на закупівлю ліцензійного програмного забезпечення, або на навчання та консультації з питань започаткування та ведення бізнесу.

При цьому проєкти, які переможуть у конкурсі, повинні реалізовуватися на території міста Тернополя та сіл громади. Проєкт повинен бути реалізований впродовж бюджетного року.

Як взяти участь у конкурсі

Для отримання фінансової підтримки необхідно подати пакет документів. Зокрема, проект на розвиток власного бізнесу та копію відповідних документів.

Про дату початку прийому документів та повний пакет документів буде повідомлено на сайті Тернопільської міської ради додатково після оголошення конкурсу.

Нагадаємо

У Тернополі роботодавці, які працевлаштовують військовослужбовців, звільнених з лав ЗСУ, можуть отримати компенсацію зі сплати ЄСВ впродовж 6-ти місяців з дня працевлаштування захисника. Умовою для отримання цієї компенсації є збереження рівня заробітної плати в розмірі не менше мінімальної заробітної плати.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.