Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

"Лише поверхневий аналіз витрат усіх структурних підрозділів ТОДА, облради і ТМР показує, що на канцтовари, заправку картриджів, пальне і ремонт машин було витрачено в 2023 році стільки як разом за кілька років до війни. Невже стали писати більше на папері? – задається питанням в соцмережі редактор газети «Свобода» Тарас Савчук. І наводить приклади витрат чиновників "білого дому" під час війни.

Пальне і ремонт машин то звісно окрема тема. Дивно виглядає коли якесь управління витрачає 20-40 тисяч на пальне і стільки ж на ремонт авто практично щомісяця.

Департамент цифрової трансформації Тернопільської обласної державної адміністрації за даними сервісу в 2023 році купив ноутбук в комплекті з мишею та гарнітурою (10 штук) за 290 000 грн. А ще ліцензійне програмне забезпечення системи електронного документообігу за 810 000 грн.

Загалом за 2023 рік витрат на суму 972 585 грн.  У 2022 році витрат було більше - 1 042 620 грн. Та і закупівлі були не менші цікаві.

А загалом діяльність цього департаменту ну дуже вже цікава.

А ось Управління міжнародного економічного співробітництва та інвестиційних проектів Тернопільської обласної державної адміністрації витрачає значні кошти на послуги усного перекладу. Може простіше на роботу брати спеціалістів зі знаннями мови, якщо це управління міжнародного співробітництва?

Тернопільський обласний центр фізичного здоров'я населення «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ» за даними сервісу у 2023 році витратив 1 149 806 грн.

До порівняння у 2022 році - 34 315 грн, а 2021 - 37 198 грн. Дуже вражаюче збільшення витрат в інтенсивний рік війни.

Канцтовари, вода бутильована: нагороди, жалюзі, оргтехніка, печива, кава-чай, сумки, ручки з логотипом, прокат пейнтбольного спорядження (особливо цікаво в час війни така закупівля)...

Ручки з логотипом на 18 200 грн це топчик - як вартість нормального fpv-дрона"...

    тарас савчук, редектор, скандали, фото, тернопільський тиждень    

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.