Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

І все таки ми були праві, коли у 2011-2012 році на сайті «Тернопільський тиждень» опублікували низку журналістських розслідувань про тоді ще маловідомого бізнесмена і кандидата в нардепи від УДАРу Кличка (він тоді конкурував на окрузі з Михайлом Головком) – Віталія Ломаковича. Його тоді в різних матеріалах ЗМІ називали «московським банкіром». 

Так от, що тоді той молодий мажор Ломакович тільки не витворяв – і замовляв регулярні DD0S-атаки на сайт, і оплачував інтервю з собою в різних ЗМІ, де називав тодішнього редактора сайту «медіакілером», обіцяв навіть спеціальний фонд заснувати, де б журналістів вчили не буде такими «медіакілерами», і на велелюдних мітингах жалівся на наш сайт, і судився з сайтом на величезні суми на той час.  В результаті – суди він програв (бо публікації на сайті були визнані такими, що не містили наклепницьких чи неправдивих фактів на Ломаковича).

В результаті, як бачити, «Тернопільський тиждень» і досі функціонує, а Віталій Ломакович, запустивши свої щупальця в інші регіони країни і в столицю, все ж потрапив в поле зору правоохоронців. І щось у нас є впевненість, що цього разу він таки матиме серйозні проблеми з законом.

А щоб пригадати, хто такий Ломакович, або ж його батько, варто вписати "Ломакович" в полі «пошук» на сайті, і все стане зрозуміло. А на дві статті посилання ж нижче. Ми ж повернемося до сьогодення.

Днями стало відомо, що правоохоронці повідомили підозру у розкраданні 44 млн грн і затримали відомого бізнесмена, радника міністра фінансів - Віталія Ломаковича, який тісно пов'язаний з Тернопільською областю. 

"Оперативники департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції затримали львівського бізнесмена, радника міністра фінансів Віталія Ломаковича, кількох посадовців Національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного та фірми-підрядника за підозрою у розкраданні понад 44 млн грн бюджетних коштів під час реконструкції військового ліцею у Червонограді на Львівщині",

За даним слідства, двоє мешканців Львова розробили схему із заволодіння бюджетними коштами, які мали виділятися на реконструкцію будівель одного з військових містечок області. Щоб втілити в життя свій план, залучили знайомих посадових осіб військового навчального закладу та комерційну структуру. З останньою в подальшому уклали договір підряду на виконання робіт по об’єктах.

"Для заволодіння коштами до офіційних документів вносилися неправдиві відомості про обсяги та вартість виконаних будівельних робіт. З метою виведення коштів у «тінь» та надання легальності фінансовим операціям, підрядник перераховував субпідрядним організаціям кошти за роботи, які вони фактично не виконували. В такий спосіб учасники схеми заволоділи бюджетними коштами на загальну суму 44 млн грн", - відзначили у поліції. 

Правоохоронці затримали сімох фігурантів, серед них і 53-річний відомий бізнесмен та радник міністра фінансів - Віталій Ломакович. Він навчався у Тернопільській ЗОШ №15, а згодом працював у банку - «Тернопіль-кредит». Батько Віталія Ломковича, Афанасій Ломакович,  скандальновідомий ректор Кременецького обласного гуманітарно-педагогічного інституту iм. Т. Шевченка.  

Екс-кандидат в народні депутати, який продовжує судитися з «Тернопільським тижнем», «виплив»...

Як «благородний» Ломакович пошкодував тернопільських «кілерів» і через це місцеві журналісти не матимуть фонду…

На фото: таким Ломакович був у часи свого сходження у карєрі, і таким був перед затриманням ...

    віталій ломакович, скандали, корупція, біографія, фото, тернопільські гниди, тернопільський тиждень     віталій ломакович, скандали, корупція, біографія, фото, тернопільські гниди, тернопільський тиждень

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.