Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Пригадую, як восени минулого року, в хвилини перепочинку, «знаходячись в бліндажі», переглядав тернопільські сайти, читав новини. І потрапило на очі відео з якоїсь акції під стінами тернопільської мерії, на якій заступник міського голови Тернополя (керуючий справами) – Іван Хімейчук, вгодований і «запакований» в недешеві речі, заявив людям, що він і чиновники ТМР мають «ніщенські» зарплати, тому їм і нараховують премії та надбавки. Пригадую, ми тоді з хлопцями-побратимами вилаялися та посміялися.

І от зараз, після того як  чиновників усіх рівнів фактично змусили знову публікувати свої декларації, вже всі можуть розуміти, про які «ніщенські» зарплати Хімейчук мав на увазі

За 2023 рік міський голова Тернополя - Сергій Надал за основним місцем роботи отримав заробітної плати 761 620,00 грн.

У порівнянні з декларацією за 2022 рік зарплата міського голови стала суттєво меншою.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради та по сумісництву депутат Тернопільської районної ради – Ігор Крисоватий в 2023 році отримав доходів на суму 1 306 050 грн., а саме: зарплату в міській раді в сумі 966 042 грн., зарплату доцента в ЗУНУ 48 996 грн. (екс-ректор його тато) та виплати по зеленому тарифу 291 012 грн.

Як свідчить декларація про доходи за 2023 рік Володимира Дідича - заступника міського голови Тернополя з питань діяльності виконавчих органів ради, за основним місцем роботи він заробив 991 718,00 грн.

А от в декларації про доходи заступниці міського голови Тернополя - Вікторії Остапчук за 2023 рік вказано за основним місцем роботи заробіток станови 982 680,00 грн.

Той заступник міського голови Тернополя, який і наштовхнув на написання цього посту, Іван Хімейчук, за 2023 рік задекларував 1 069 943,00 грн заробітньої плати за основним місцем роботи.

Дружина пана Івана отримала дохід від підприємницької діяльності у розмірі 7 655 354,00 грн.

З’явились у сім’ї і нові авто:

Volkswagen Multivan 2013 року вартістю 599 000,00 грн та BMW X5 2015 року вартістю у 1 286 000,00 грн.

Тобто, в середньому, Надал і вищезазначені заступники, в місяць отримували тільки офіційної зарплатні в ТМР (з наших з вами податків) – від 2 до  майже 3 тисяч у.о. Без премій, нарахувань і т.п.

А ми всі ж розуміємо, що у них всіх і у їхніх членів родини є офіційні і не зовсім бізнеси.

Михайло Іваненко

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.