Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

І “засипає” владу та правоохоронців депутатськими зверненнями

Екс-мер Тернополя Роман Заставний звернувся до прокурора міста з вимогою прореагувати на невиплату заробітної плати працівникам журналу «Освітянин». До депутата міської ради від партії «За Україну» Романа Заставного звернулися працівники журналу «Освітянин», які поскаржилися на невиплату їм заробітної плати. За словами працівників редакції, цього року вперше в історії функціонування журналу склалася парадоксальна ситуація: грошей в бюджеті на момент його прийняття не виявилось. Таким чином, вже понад 2 місяці люди працюють, але не знають, що їх чекає завтра.

«Мене обурює ставлення влади до тернополян, - коментує Роман Йосипович. – Якщо грошей нема – треба мати мужність це визнати та пояснити людям, куди їхні гроші поділися».

За словами депутата, влада повинна примножувати всі надбання, які творяться жителями міста.

Депутат звернувся з депутатським зверненням на ім’я прокурора міста з вимогою вжити невідкладних заходів для виплати зароблених коштів працівникам журналу «Освітянин».

«Ці люди стали заручниками ситуації, тому обов’язком влади є їм допомогти в цій штучно створеній ситуації», - наголосив Роман Заставний.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.