Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Підозрюваних у вбивстві молодого поліцейського, батька і сина, які служили в ЗСУ, вже затримали.

Люди знову розділилися на три частини: одні в цій трагедії співчувають поліцейським, другі на стороні військових, а третім байдуже вже на все.

«Смерть 21-річного поліцейського Максима, звісно, дуже сумна новина. Однак, схоже, Україна перетворилася на поліцейську державу. Коли вбивають чи застрелюють поліцейського то колишні поліцейські надають неймовірну підтримку. На війні щодня гинуть сотні солдатів, але це не така велика подія, як загибель міліціонерів. Жорстокість поліцаїв також не викликає стільки галасу, як жорстокість військових.

Я хочу сказати, що кожен інцидент або смерть людини повинні мати певні правові наслідки. Інакше жорстокість поліції - це буденність, а смерть поліцейського - трагедія. Ні, кожна смерть кожної людини - це трагедія!

Ще одне, що я хотів би сказати тим, хто звинувачує військових у загибелі поліцейських: злочин не має політичного чи військового забарвлення. Хто б це не був, злочин є злочин, і кожен має нести за нього відповідальність».

Про це у себе на сторінці написав тернополянин Михайло Іваненко, який від початку повномасштабного вторгнення пішов добровольцем у ЗСУ і відслужив два роки не в штабі, демобілізувавшись буквально декілька місяців тому.

Звісно, під постом виникла дискусія, в яку вступила і діюча поліцейська, і військові.

Поліцейська, зокрема, написала: «І ще одне, це не єдиний розстріл з тої ночі. Погугли, в Тернополі також дещо трапилося. Регрес, назад в 90ті. Ти впевнений, що ментів не потрібно в тилу, гойда всі на фронт?... Тільки чи спатимуть спокійніше диванні експерти і коментатори..»

Мала вона на увазі, замах на вбиство, яке трапилося у Підгородньому в суботу. Де місцевого кримінального авторитета розстріляли з вогнепальної зброї. Він ніби вижив…

   нєкрасова, женя, евгенія, поліція, михайло іваненко, фото, тернопільський тиждень   

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.