Нове на сайті:
"Тернопільводоканал" отримав "на халяву" корисного обладнання на мільйони гривень Всі пільги на проїзд залишаються: у Тернополі змінюється тариф на транспорт, який не буде більший, ніж в містах Західної України З 1 серпня у Тернополі подорожчає проїзд в громадському транспорті Чому робота Тернопільської міської комісії по отриманню відстрочки дуже важлива Повістки поштою можуть бути виключно від ТЦК СП «Тернопільелектротранс» вбивають нові урядові тарифи на електроенергію для бізнесу Івано-Франківськ: Чому українці платять влітку за прибирання снігу та за тепло Від Тернопільської міської ради передаємо на фронт нову партію дронів, тепловізорів та камеру - Сергій Надал На Тернопільщині директора лікарні то звільняють, то поновляють Передали на передову Тернопільському 35-му батальйону нову партію ударних fpv-дронів та розвідувальних квадрокоптерів Маvic - Сергій Надал Перевізники у Тернополі вимагають підвищити плату за проїзд у громадському транспорті, - яка реакція мерії Обмеження для транспорту в Тернополі Сергій Надал на передовій нагородив наших захисників з територіальної оборони Тернополя В Івано-Франківську на 50% подорожчав проїзд у громадському транспорті Повістки виписують лише службовці ТЦК і СП, а не мер чи обласна та міська ради

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«Україна - країна юридичних чудес! Де можна говорити одне, а робити інше.

Депутат Разумков повідомляє про новий законопроєкт таке. «Молода людина, яка здобула початкову(базову) військову освіту в 18 років, стає на облік у ТЦК СП, і військкомат має право її мобілізувати та відправити на фронт».

Саме такі норми закладено у законопроекті президента Зеленського 10449.

Якщо хтось ще думає, що у майбутньому мобілізація жінок - це безглуздість, то він помиляється. На фронті не вистачає людей, а замінити та поповнити їх ніким. Якщо хтось думає, що 95-тий Квартал тощо вирушать на війну заради захисту України та свого добробуту, то це сумнівно.

Те, що колись було фантазією, тепер стає реальністю для простого українця…

А от…

Повноваження поліції зміняться з 18 травня відповідно до нового закону про силову мобілізацію:

* перевірка наявності військового квитка;

* затримання громадян та направлення до ТЦК;

* внесення даних щодо тих, хто ухиляється, до баз даних. Відповідно, поліцейський також буде бачити в Реєстрі за їх наявності інформацію щодо місця реєстрації та місце роботи;

* під час перевірки документів як представник ТЦК, так і поліцейський можуть фотографувати чи і фіксувати на відео процес пред’явлення та перевірки відповідних документів.

P.S.

28 березня 2024 року Національна поліція України вирішили закупити кайданки (металеві наручники) на 15,5 мільйонів гривень. До 27 вересня 2024 року Національна поліція планує отримати 10 000 штук металевих наручників.

У 2023 році Національна поліція України закупила 100 спеціальних автомобілів (автозаків). У грудні 2023 року Нацполіція придбала 50 спеціальних автомобілів на базі вантажно-пасажирських фургонів за 136,34 млн грн.

І це тільки два приклади...

Михайло Іваненко

       михайло іваненко, статті, фото, фейсбук, інтервю, біографія, тернопільський тиждень       

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.