Нове на сайті:
"Тернопільводоканал" отримав "на халяву" корисного обладнання на мільйони гривень Всі пільги на проїзд залишаються: у Тернополі змінюється тариф на транспорт, який не буде більший, ніж в містах Західної України З 1 серпня у Тернополі подорожчає проїзд в громадському транспорті Чому робота Тернопільської міської комісії по отриманню відстрочки дуже важлива Повістки поштою можуть бути виключно від ТЦК СП «Тернопільелектротранс» вбивають нові урядові тарифи на електроенергію для бізнесу Івано-Франківськ: Чому українці платять влітку за прибирання снігу та за тепло Від Тернопільської міської ради передаємо на фронт нову партію дронів, тепловізорів та камеру - Сергій Надал На Тернопільщині директора лікарні то звільняють, то поновляють Передали на передову Тернопільському 35-му батальйону нову партію ударних fpv-дронів та розвідувальних квадрокоптерів Маvic - Сергій Надал Перевізники у Тернополі вимагають підвищити плату за проїзд у громадському транспорті, - яка реакція мерії Обмеження для транспорту в Тернополі Сергій Надал на передовій нагородив наших захисників з територіальної оборони Тернополя В Івано-Франківську на 50% подорожчав проїзд у громадському транспорті Повістки виписують лише службовці ТЦК і СП, а не мер чи обласна та міська ради

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

А і не здивувалися б. У цьому треші, що відбувається навколо, вже будь який плювок зі сторони столичної влади народ на місцях сприймає покірно і тихо, пише тг-канал «Тернопільський треш»

Як повідомляє один сайт «місцевого медіамагната, наступного тижня Кабінет міністрів може погодити на посаду голови Тернопільської ОВА кандидатуру Василя Хомінця.

Зараз Василь Хомінець є депутатом Тернопільської обласної ради від партії “За майбутнє” і в.о. генерального директора КНП “Тернопільський обласний центр служби крові” ТОР.

Подейкують, що на цю посаду Хомінця “запхав” Володимир Болєщук, який керує Тернопільщиною замість Михайла Головка, після скандального звільнення-поновлення-звільнення з Держпродспоживслужби в Тернопільській області.

Нагадаємо, ще раніше Хомінець був і головою обласної ради.

Хомінець – віддана людина з обойми нардепа Івана Чайківського.

В одному з останніх інтерв’ю, наголошує «Тернопільська правда», відомому в вузьких колах журналісту на ще менш відомому сайті пан Іван розповів, що в Тернопільській області ніхто не займається економікою.

Саме тому, напевно, і “порішав” посаду в столиці для Хомінця – людини, з потуг якої залишитися біля владного корита сміялася вся область.

Досміялася?

   чайківський, хомінець, фото, корупція, скандали, тернопільський треш   

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.